2777
2789
عنوان

انقد که گریه کردم

420 بازدید | 31 پست

همه چشمم قرمزه پف کرده 

الان با شوهرم صحبت کردم خودشو درست نمیکنه رفته بیرون حرفامون بدون نتیجه موند 

الان به نظرتون بهش پیام بدم بگم

تا شب فکراتو بکن اگه نمیخوای خودتو درست کنی بخاطر زندگیمون بخاطر من که ادعا میکنی دوسم داری پس بیا من ببر خونه بابام نمیخوام بمونم

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه هم مثل هم نیستن گوگولی جان 

بله مث هم نیسدیم ولی مردا گاون 🐄 اونیکه گفدی صدق میکنه به جنس مونث ک مث هم نیسدیم ولی آقایون 🐄هستن... 😑😩

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
بله مث هم نیسدیم ولی مردا گاون 🐄 اونیکه گفدی صدق میکنه به جنس مونث ک مث هم نیسدیم ولی آقایون 🐄هستن ...

بالاخره زنی با مرد ؟! 😂😅 

چون نوشتی مثل هم نیستیم ( مرد ) 

بعد اومدی پایینش نوشتی مثل هم نیستیم ( زن ) 

خدا لعنتش کنه خیلی عوضیه شوهرت،برو خونه مادر پدرت،این مرد ارزش زندگی نداره،من معمولا توصیه به طلاق نمی کنم اما به نظرم طلاق برای تو بهترین گزینه است.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
بالاخره زنی با مرد ؟! 😂😅  چون نوشتی مثل هم نیستیم ( مرد )  بعد اومدی پایینش نوشتی مثل ...

دخترم باوا... مث هم نیستیم رو کلی گرفدم گفدم قبل زن و مرد بودن ما انسانیم و روحمون جنسیت نداره 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐