2777
2789

بچه بنظرتون مشکل از کجاست من بیست و دوسالمه تا حالا هم دوست پسر نداشتم خواستگارم یدونه داشتم که مربوط میشه به دوسال پیش از اونموقع دیگه نداشتم همه هم بهم میگن خوشکلی الان مشکل اینجاست من از هر کی خوشم میاد اون از من خوشش نمیاد یا هر کی بهم بگه ازت خوشم میاد من ازش خوشم نمیاد بنظرتون بختم بسته نیست آخه بعد از اون خواستگار دوسال پیشم دیگه خواستگار نداشتم حتی کسیم از فامیل معرفی نمیکنه سر کارم میرم و میام هر روز کلاسم میرم کلن تو اجتماع هستم ولی نمیدونم عیب کار کجاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم 😂

خب باید اول اینو بفهمی  بعد ببینی اشکال کار از کجاست.

مثلا من ی پسر خاله دارم خیلی خوش قیافه و خوش هیکله مجرد که  بود دوست داشت همسر آینده ش زیبا باشه با تحصیلات بالاتر از خودش .

دخترایی ک میپسندیدنش  زیبا بودن اما تحصیلاتشون بالاتر نبود . اخرم با ی خانمی ازدواج کرد ک زیبا نبود اما تحصیلات بالایی داشت 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘