منِ عزیزم میخوام بهت بگم تو لایق بهترینایی..
لایق تمام خوبی هایی..
ادامه بده و قوی تر از قبل باش..هر قدمی که بر میداری هر تصمیمی که میگیری مصمم و با اراده باش✌🏽
پشت تموم آرزوهام خدای مهربونم ایستاده که تا وقتی خدا پشت منه نیاز به هیچ احدی ندارم...
منِ عزیزم همیشه سعی بر بهتر شدن خودت داشتی و نتیجشم دیدی ازت میخام ادامه بدی و جا نزنی و تمام اون کسایی که باعث ناراحتیت شدنو با قلب پاکت ببخشیو بسپاریشون به اون بالایی خودش خوب میدونه کِی و کجا قدرت خدا بودنشو نشون بده...💖
منِ عزیزم تمام آرزوهات به صف کشیدن تا یکی یکی براورده بشن پس صبور تر باش که روز موعود نزدیکه..🙂💗
بهت قول میدم که عزت نفسِتو بیشتر تقویت کنم تا بهترین اتفاقا واست رقم بخوره قوووول میدم قووووول🤙🏽💚
مرسی از خودم که تا اینجا با خودم راه اومدم..مرسی از وجود نازنیم که پشت خودم بودم و تا جایی که تونستم از حق خودم دفاع کردم..مرسی از قلب مهربونم که تو این دنیای نامهربون با آدمای نامهربون تر با مهربونی تا کرد..مرسی از تک تک سلولای بدنم که واسه ی وجود داشتن من تلاش میکنن..مرسی از جسم و روح سالمم که از هرچیز منفیی دوری میکنه چه آدمای منفی چه اتفاقای منفی و چه رابطه ی منفی و چه تفکرات منفی و چه های دیگر...
خلاصه ک خیلی دوستت دارم خیلیییی
خدای من مرسی که منو وارد این مسیر آگاهی کردی و چشم منو باز کردی به این جهان...عاشقتم یا رب💖