2777
2789
عنوان

دستام داشت از ترس میلرزه

311 بازدید | 17 پست

منو و دوستام صبح اکیپی داشتیم از مدرسه میومدیم خونه 

تو راه قرار شد بستنی بگیریم بیاییم

هممون هم فرم مدرسه پوشیده بودیم چیز بدی نپوشیده بودیم 

بعد چند تا پسر موتوری پیچیدن جلومون

یه حرف خیلی زشت زدن 

بعد یکی از دوستام برگشت گفت برو به ننت یاد بده مرتیکه 

حالا منم از ترس داشتم میمیردم

اگه ولش میکردیم میرفت میزدشون 😐 من اینجور مواقع از ترس سرم میندازم پایین و فقط تند میرم 

هنوز که هنوزه تو شک هستم 

تو رو خدا بچه هاتون درست ترتبیت کنید من کلا کاری ندارم ولی جامعه واقعا گرگ شده

یه زبون دراز افرین 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که ترس نداره ما وقتی از مدرسه میومدیم از موتوری تو راه جا نبود به یه سرعتی میرفتن و میومدن منتظر بودن وقتی زنگ مدرسه زده میشد موتوری ها هم شروع میکردن فقط مواظب بودیم بهمون نزنن موتور رو چند تا دختر میدیدن جوگیر میشدن 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
اتفاقا نباید جواب بدی،انگار وجود خارجی ندارن رد بشی و بری... ن بترسی،نه مقابله به مثل  مزاحمت ...

من هیچ وقت جواب نمیدم 

رد میشم میرم 

این دوستم که جواب داد نرسیدم گفتم الان دعوا میشع

همون کار تو ک جواب نمیدی بهتره 

من دیروز با دوتا بچهام و مامانم و خواهرم پارک بودیم یهو ی دختر خراب ک مشخص بود معتاده خود ب خود شروع کرد فوش دادن ک اینا دوستای منن به شما پا نمیدن زنگ میزنم مفاسد بیاد شیشه کشیدید یچهات معلوم نیست مال کین و...اصلا باورم نشد با ماست خیلی ترسیدم 

شوهرمم بود رفت در ماشینو قفل کنه اون لحظه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
😂😂😂😂😂

وضعیت ما خر تو خر بود دیگه مدرسمون هم چند قدم با مدرسه پسرا فاصله داشت روی آسفالت از شماره و شعر جا نبود

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
وضعیت ما خر تو خر بود دیگه مدرسمون هم چند قدم با مدرسه پسرا فاصله داشت روی آسفالت از شماره و شعر جا ...

وای 😂😂 

من یه بار تنهایی رفتم سوپر مارکت چند تا مرد تو بودن یکیشون یچی گفت بدون اینکه چی بخرم اومدم بیرون 

ترسیدم یهو کرکره مغازه بکشن پایین 😂😂 من زیاد فیلم میبینم ولی پیشگیری بهتر از درمان است

من هیچ وقت جواب نمیدم  رد میشم میرم  این دوستم که جواب داد نرسیدم گفتم الان دعوا میشع

هیچوقت یه خانم زورش نمیتونه به مرد برسه از لحاظ جسمی مگر در موارد خاص(طرف ورزشکار خیلی کار بلد باشه و آقا ضعیف)

با اینجور دخترا نگردی بهتره هم سر خودشونو به باد میدن هم بقیه ...

من یه دختری میشناختم همیشه جواب پسرا رو میداد یه بار گرفتن بلا سرش آوردن چند نفری پسره و دوستاش پولدار بودن قسر در رفتن دختره بیچاره خیلی زجر کشید، اون دختر قلدر و با اعتماد به نفس هرکسی نگاش کنه حتی خانم صورتشو قایم می‌کنه خیلی سختی کشید خیلی خدا سر هیشکی نیاره