بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام و ممنونم دوستان عزیز آرمیتا و ارنیای عزیز میشه بگین مشکل زانوتون چی بوده؟ در مورد پاره شدن رباط صلیبی قدامی سوالاتی دارم و دنبال یک دکتر خوب میگردم
عزیزم من تو یه تصادف رباط زانوم پاره شد . یه دکتر رفتم که گفت نمیشه کاریش کرد و آسیب بهش خیلی شدیده و اینا و خیلی نا امیدم کرد. دیگه تو تلویزیون برنامه میدیدم دکتر منصور ابوالقاسمیان رو آورده بودن یکم وقتی که بهم داد دیر بود ولی واقعا ارزششو داشت چون با یه جراحی ساده پام خوب خوب شدو می تونم باز ورزش کنم خیلی خوشحالم این آدرس سایتشه میزارم برات http://drabolghasemian.com
من بابا بزرگم باید زانوش رو جراحی انجام میداد و خیلی از این بابت ناراحت بودیم چون سنش بالا بود و چند تا دکتر برده بودیمش گفتن سنش بالاست بهتر که جراحی انجام نده برای همین هم بعد کلی پرس و جو با معرفی یکی از دوستای بابام بردیمش پیش دکتر مرتضوی و جراحی زانو انجام داد و خداروشکر الان هم سالم و مشکلی نداره واقعا خدا خیرش بده دکتر خیلی خوبیه