2777
2789
عنوان

بیاین کمک😕🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 30 پست

عزیزم کسیو با ۱۵ راه نمیدن اگه معدلش اینقدر باشه من خودم ۱۹ و خورده ای بود معدلم انسانی ب آوردم نگرفتن بعدش نمونه ازمون دادم قبول شدم شانس اوردم  ابجیتو مدرسه ی دولتی نمیگیرن مدرسه ی غیر انتفاعی باید ببری

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم کسیو با ۱۵ راه نمیدن اگه معدلش اینقدر باشه من خودم ۱۹ و خورده ای بود معدلم انسانی ب آوردم نگرف ...

عزیزم بستگی ب درسای تخصصیش داره خواهر من ۱۹ و سی بود ب تجربی اورد دو سال پیشم انتخاب رشته کرد 

عزیزم بستگی ب درسای تخصصیش داره خواهر من ۱۹ و سی بود ب تجربی اورد دو سال پیشم انتخاب رشته کرد  

اتفاقا من درسای تخصصی همه بیست بود الی ریاضی و علومم که ۱۷ اینجاها بود جالبش اینجاست که من تو ریاضی الف اورده بودم😐🤣

اتفاقا من درسای تخصصی همه بیست بود الی ریاضی و علومم که ۱۷ اینجاها بود جالبش اینجاست که من تو ریاضی ...

خب دیگ خواهر منم ریاضی الف بود میگن بخاطر اون فرمای روانشناسی ک تو سایتشون پر میکردی هم هست چرت و پرتایی ک گذاشتن 

قبلا اگر نمره درس ریاضی خوب نبود پیشنهاد میدادن مثلا رشته ریاضی نره  ولی اگرم میخواستی میتونستی بری ،الان اجباری شده؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده