2777
2789

برادرم سال بعد کنکور داره

میخواست قلمچی ثبت نام کنه ولی میگن خوب نیس؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قلمچی فقط آزموناش به درد میخورن و بس

پس چیکار کنه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دلم میسوزه براشون معلوم نیست عمومی بخونن یا نه این چهل درصد قطعی هم شده معضلی

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
عمومی حذف شده درسته؟

نمیدونم

اگه اطلاعات خوبی داشتی ب منم خبر بده

میشه از برادرت بپرسی کتاب چی بخونیم منظورم کمکی.

بعد چند سال میخوام کنکور بدم موندم منبع اصلی بخونم یا کمکی مثل مدرسان و قلمچی

میگن سنجش خوبه دوستای منم قلمچی رفتن زیاد راضی نبودن یکم هزینشم بالاست بنظرم کلاس وقتی خوبه که معلم ...

به خاطر این چند سال مجازی خیلی عقب افتادن 

به نظرت کجا ثبت نام کنه؟

میگن سنجش خوبه دوستای منم قلمچی رفتن زیاد راضی نبودن یکم هزینشم بالاست بنظرم کلاس وقتی خوبه که معلم ...

برای شروع چ کتابی بخونم 

من میخوام تجربی بدم دنبال کتابم و چیا را باید خوند 

انگار امسال فقط تخصصی امتحان میگیرن

دلم میسوزه براشون معلوم نیست عمومی بخونن یا نه این چهل درصد قطعی هم شده معضلی

هعی تازه میگن کنکور چون‌دو باره اولیشو بهمن اینا برگزار میکنن اگه دوباره بازی جدید درنیارن قراره پاره شیم تا خودمونو برسونیم =)

هعی تازه میگن کنکور چون‌دو باره اولیشو بهمن اینا برگزار میکنن اگه دوباره بازی جدید درنیارن قراره پار ...

یعنی چی ؟ تیر سال دیگه امتحان نیست ؟ نه اشتباه میکنید بهمن دومی اولی تیر ماه 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..