2777
2789
عنوان

عسل طبیعی

105 بازدید | 11 پست

بچه هاازکجامیتونم تهیه کنم واقعاادم بگه طبیعیه جایی میشناسیدکمک کنید اینجا هم بازارداره اما نمیدونم راسته یادروغ اصلییش ...

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

من میشناسم ولی خیلی گرونه ۶۰۰,۷۰۰کیلویی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین انقد کار سختیه که این کاره هاشم گول میخورن خیلی وقتا

در هر صورت باید به زنبور شکر داد چون خیلی کم پیش میاد پوشش گیاهی جایی به قدری قوی باشه که واسه زنبور کافی باشه

اونطورم باشه نهایتا زنبور بتونه ۲ کیلو عسل بده که کاملا خالص و طبیعیه

که قیمتش میلیونی میشه دیگه

ببین انقد کار سختیه که این کاره هاشم گول میخورن خیلی وقتا در هر صورت باید به زنبور شکر داد چون خیلی ...

اره درسته عزیزم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

برای کار خاصی میخوای؟

والله شوهرم مشکل اسپرم داره گفتن دوسین بخوره دنبالدعسل خوب میگرم نیست

ببین عسل معمولی هم جوابه حالا لازم نیست حتما چهل گیاه کوه های آلپو بخوره که یه عسل خوب معمولی هم جو ...

مطمعنی شایدفقط شکروقنده؟