2777
2789
عنوان

بارداری

107 بازدید | 12 پست

سلام خانما چند روز باید از موعود رد بشه بعد آزمایش بتا(بارداری)  دیده بشه؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱۷روز‌صبرکردم

نشون داد؟چند هزار بود؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
همون روز

نشون نمیده ها

بعد از تاخیر پریود بهتر اینه یه هفته بعد بی بی چک بزنی.. دقیق تره. البته برای بعضی ها هم یه روز تاخیر افتاده یا هنوز موردشون تشده، بی بی چک نشون میده 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

خب بستگی داره 

اگ پری مرتبی داری و لقاح شکل گرفته باشه حتی یه هفته قبل موعدهم بیبی چک یا ازمایش خونت مثبت میشه

بعضیام هستن لقاحشون دیر هست مثل دوست خودم نزدیک یکماه باردار بود یعنی از موعدش گذشت

اما بیبی چک نشون نمیداد دکترش گفته لقاحت دیر شکل گرفته 

ولی فک کنم اونایی که‌مثل من پری نامرتبی دارن زمان مشخصی نداره 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بعد از تاخیر پریود بهتر اینه یه هفته بعد بی بی چک بزنی.. دقیق تره. البته برای بعضی ها هم یه روز تاخی ...

مرسی عزیزم

اره نشون داد ولی بتا ساده رفتم‌تیتر نرفتم بعدم‌سه ماه شد سقط شد😔😭

الهی بگردم ناراحت شدم

بتا تیتر چطوریه؟

خب بستگی داره  اگ پری مرتبی داری و لقاح شکل گرفته باشه حتی یه هفته قبل موعدهم بیبی چک یا ...

مرسی گلم💖

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز