2777
2789

بچه‌ها من مجردم خب این برای یکی از دوستان خواهرمه گفتن راهنمایی کنید خودشون هم نشستن میخونن پس دلش ونشکونید باتچکر🤗

خواهش میکنم راهنمایی کنید من خیلی نیاز دارم به راهنمایی شما من ۳تافرزنددارم پسرم که ۱۶سالس دخترم که ۱۱سالس و پسرم الیا که ۴ونیم سالشه .. مشکل من اینه که دخترم خیلی گریه میکنه همش میگه بریم بیرون بگردیم از صبح تا شب نق میزنه وقتی میگم فلان کار وکن میگه باشه ولی آخرش خودم مجبور میشم انجام بدم یکی دیگه اینکه بااینکه خیلی دوستش دارم ولی نمیتونم ابراز کنم همش دوتامون درگیریم از بچگی خیلی نق نقو و گریه رو بود اعصابم بهم ریخته هرچی میخوام بهش محبت کنم نمیتونم به خدا دوست دارم مهربون باشم باهاش ولی ازبس گریه میکنه و نق میزنه مدام یا پول میخواد یا دوست داره بیرون بره یابابرادراش درگیره خسته شدم از یک طرف خیلی دوستش دارم از یک طرف اخلاق نداره بهش میگم خیلی دوست دارم تو دخترمی عشقمی خوشحال میشه ولی باز گریه میکنه میگه بیرون بریم در صورتی که تازه از بیرون برگشتیم خونه هرجا میبرمش زهر مارم میکنه همیشه خدا طلبکار و ناراحت هست دیگه موندم چیکار کنم چطوری باهاش دوست باشم دوست ندارم خدای نکرده به راه بد کشیده بشه دوستان خواهش میکنم دوستانه و بدون غرض راهنمایی کنید بدون زخم زبان 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰