2789
عنوان

کیا تیغ زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 36 پست
پس یعنی پیشنهاد می کنی واسه صورتو لیزر نکنیم و فقط بند بندازیم ؟   اگر موهای صورتو با ژیلت ...

ژیلت پوستو خیلی داغون میکنه از یه جا به بعد که میزنی دون دون سیاه میمونه چون تیغ فقط کوتاه میکنه از ریشه مو رو نمیگیره تازه پوست لطیفتو هم زبر میکنه کلاااا تیغ خیلی بده

مرگ بر ژیلت

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

ژیلت پوستو خیلی داغون میکنه از یه جا به بعد که میزنی دون دون سیاه میمونه چون تیغ فقط کوتاه میکنه از ...

خارج مگه چه فرقی داره یعنی بهتر انجام میدن لیزر رو ؟ 

این چندمین کاربری هست که دارم . کاربری های قبلیم تعلیق شدن 🤐👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ژیلت پوستو خیلی داغون میکنه از یه جا به بعد که میزنی دون دون سیاه میمونه چون تیغ فقط کوتاه میکنه از ...

راستش من موی صورتم خیلی زبره مثل آقایون میمونه اونقدرا هم نیست عین ریش باشه ها ولی زبره انگار دوست دارم یه کاری کنم صورتم صاف شه و دیگه در نیاد که لیزر مد نطرم بود اما نمیدونم دقیقا چیکار کنم 

🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭

راستش من موی صورتم خیلی زبره مثل آقایون میمونه اونقدرا هم نیست عین ریش باشه ها ولی زبره انگار دوست د ...

به نظرم عزیزم برای لیزر میخوای بری برو پیش یه دکتر خووووب خووووببببب یه دکتری که قشنگ با تحقیق رفته باشی چون صورت خیلی حساسه خیلی خیلی اگه جای دیگه بود به نظرم اینقدر حساسیت نمیخواست چون بالاخره میشه پوشوند و اینا ولی صوووورت!

خارج مگه چه فرقی داره یعنی بهتر انجام میدن لیزر رو ؟ 

خارجی ها که اکثرا پر مو نیستن و اگرم مو داشته باشن کرکی مانند هست اما ضمانت دستگاه های المانی بیشتره ولی خب اینجا هم دکتر خوب میشه پیدا کرد مخصوصا اگر شما اهل شهرای بزرگی مثل تهران یا مشهد یا...باشی گلم

به نظرم عزیزم برای لیزر میخوای بری برو پیش یه دکتر خووووب خووووببببب یه دکتری که قشنگ با تحقیق رفته ...

واقعا ممنونم ازت قربونت برم 😍💟🙏