2821
2789
عنوان

کیا تیغ زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست
منم رفتم لیزر  فایده نداشت  ضخیم تر شده

برای کجا؟البته میشه بپرسم؟  البته منم برای زیر بغ ببخشید و یه ب*ی*ک*ینی میخوام برم ولی میترسم بد بشه اخه از اول اپیلاسیون میکردم خیلی خوب شده و اینا

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی لیزر بری گلم میگن تیغ بزن که موها زورشونو بزنن دربیان با قدرت     لعنتی تیغ خیلی ب ...

نه هنوز نرفتم 

میگم اول دندونامو درست کنم 

لیزر روم جواب میده پوستم سفیده 

لیززر صورتو چیکار کنم موهاش کرک ماننده قشنگ

این چندمین کاربری هست که دارم . کاربری های قبلیم تعلیق شدن 🤐👻

دختر خاله منم میرفت زیر چونه شو..اولش خوب بود ولی بعد دوباره در آدمو گرچه کمتر از قبل ولی از بین نرفت..

واقعا پس چرا همه میگن لیزر دیگه یک باره ست.. 

من الان ۱۵ ساله اپیلیدی میزنم. ۴۰ روز یکبار... موهای پایین تر از زانوم دیگع کلن ۱۰ درصد در میاد تک و توک. و اصلا پوستم شل نشده ولی باز  دوست داشتم برم لیزر کلن دیگه راحت 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
وقتی لیزر بری گلم میگن تیغ بزن که موها زورشونو بزنن دربیان با قدرت     لعنتی تیغ خیلی ب ...

بعد اینکه دستگاه لیزر شما با پوست تماس داشت ؟ 

نه هنوز نرفتم  میگم اول دندونامو درست کنم  لیزر روم جواب میده پوستم سفیده  ...

ارتودنسی؟منم ارتودنسی کردم!

به رنگ پوست نیست عزیزم لیزر کلا روی موهای مشکی جواب گوییش بهتره و موی سفید رو نمیگره موهای کرکی صورت به نظرم بری داغون کنه م

اره عزیزم با پوست تماس داشت چشم بند برام میبست درد نداشت فقط یه کوچولو سوزش داشت خیلی خیلی کم

ارتودنسی؟منم ارتودنسی کردم! به رنگ پوست نیست عزیزم لیزر کلا روی موهای مشکی جواب گوییش بهتره و موی س ...

نه ارتودنسی فقط بخشیشه من باید بکوبم دوباره بسازم 😅😅😅

بهم گفت تو 8جلسه واست جواب میده ولی دیدم نه بابا نمیشه هی هر سری میرم پولم فقط میره ولی خب چون ژیلت زده بودم چونمو داغون کردم

نه ارتودنسی فقط بخشیشه من باید بکوبم دوباره بسازم 😅😅😅

اخی الهی درست میشه قشنگم من یه جرم گیری دندون هم باید برم این ارتودنسی داغون کرد   

اره عزیزم با پوست تماس داشت چشم بند برام میبست درد نداشت فقط یه کوچولو سوزش داشت خیلی خیلی کم

میگن تماس با پوست خطرناکه یکم ممکنه بیماری و ... انتقال بده . من بخوام برم بدون تماسشو میرم چون پوستمم خیلی حساسه 

البته یه جا بود سلفون می کشید 

بهم گفت تو 8جلسه واست جواب میده ولی دیدم نه بابا نمیشه هی هر سری میرم پولم فقط میره ولی خب چون ژیلت ...

پس یعنی پیشنهاد می کنی واسه صورتو لیزر نکنیم و فقط بند بندازیم ؟  

اگر موهای صورتو با ژیلت یا تیغ خشن کنیم چی ؟ 

میگن تماس با پوست خطرناکه یکم ممکنه بیماری و ... انتقال بده . من بخوام برم بدون تماسشو میرم چون پوست ...

من فقط برای چونه ام رفتم!

بقیه قسمتا نبود!ولی برای زیر بغ*ل البته ببخشید میخوام برم قطعا بدون تماسشو میرم البته دکترا کلا بدون تماسشو دارن برای اینجور جاها 

پس یعنی پیشنهاد می کنی واسه صورتو لیزر نکنیم و فقط بند بندازیم ؟   اگر موهای صورتو با ژیلت ...

همین دیگه گلم مشکل منم همین بود و هست الان برای بقیه صورتم میترسم برم لیزر بابت تجربه بد و مزخرفی که داشتم وکس و شمع میگن بهتره البته با فاکتور از لیزر 

لیزر یه جوریه فکر کنم تو کشور ما شانسیه شانست بگیره خوب دربیاد 

من یکی از دوستام دختر داییش برای ب*ی*ک*ینی میرفت خیلییییی راضی بود انقدر جوابدهیش میگفت خوب بوده که دیگه درنمیومده واسش

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 12 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز