2777
2789
عنوان

کارمندم ادامه بدم یا انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از کار و استخدام گذشتم ولی دنبال اینم ک یکاری راه بندازم ک خودم رئیس خودم باشم کارم استخدامی و دولتی نباشه ک گیر مرخصی و دستور یکی دیگه باشم ک بعد اگ مادر شدم بتونم براشون وقت بذارم...بنظر من اینجوری بهتره

با ادامه موافقم  ولی میگذره این‌روزا ؛ جوونی ادم رشد و‌کودکی بچه قابل جبران نیست خانم

مرسی که گفتی تاثیرگذار بود🥴🥴🥴

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
من اگه شوهرم ساپورت مالیم کنه نه ادامه نمیدادم با سه تا بچه کوچیک

ساپورت مالی من میشه ماهانه واریزی به کارت برای خرج کلاس های بچه ها و خرید از بازار اینا کفایت می کرد براتون؟

من از کار و استخدام گذشتم ولی دنبال اینم ک یکاری راه بندازم ک خودم رئیس خودم باشم کارم استخدامی و دو ...

منم الان میگم کاش حداقل یک هنر عکاسی فیلمبرداری داشتم راحت واسه یک جشن فیلم می گرفتی و سر فرصت تحویل میدادی و برای زندگی خودت هم مفید بود اما اونوقت نمی دونستیم الکی افتادیم توی این خط

همیشه صبح کار هستم

صبح کار که خیلی عالیه 

من شیفت در گردشم و البته یه نوزاد ۷ ماهه دارم قطعا سه تا بچه سخت تره 

اما همکارام هستن با سه تا بچه شیفت شب و عصر هم دارن 

خیلی ب مراتب سخت تره 

بتونی ادامه بدی در کنارش بچه کوچیکتو براش پرستار بگیری که ناهارت رو هم بذاره بقیه شون بزرگن دیگه حله

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مل ما ساستمداره یک کارت با یک واریزی برای همه خرج هایی که دارم و بیشتر نمیده یا جدا نمیده

اگه حس خوبی داری خوب برو من با اینکه کارم ۳ برابر این ۴ تومنه ولی اگه ۴ بده نمیرم چون وقت خالی برا رسیدگی به خودم ندارم و خسته میشم واقعا اگه تو عادت داری به کارت و دوس داری برو

شوهرم دلال خودرو هست الحمدلله فعلا مشکل مالی نیست 

خب پس خداروشکر

میدونم کار تو بیمارستان ینی داغون شدن درکت میکنم

بنظر من اوضاع مالیتون خوبه از محل خدمتت بپرس با این سابقه خدمت میتونی بازنشسته کنی خودتو

ولی چون قراردادی هستی فک کنم بگنت بری بیمه بپرسی ولی اول از کارگزینیتون بپرس 

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷