2777
2789
مثلا اگه  یه درس از ریاضی یا روانشناسی یاحالا هردرس دیگه رو که خوندم کل تست های اون درس رو بزنم ...

ببین همون لحظه که درس رو خوندی فقط چندتا تست بزن برای اینکه خوب یاد بگیری ولی باید بعد از چند روزی دوباره تست بزنی تا ببینی اون درسی که خوندی یاد گرفتی یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همون لحظه که درس رو خوندی فقط چندتا تست بزن برای اینکه خوب یاد بگیری ولی باید بعد از چند روزی د ...

اهاممنون 

یعنی کل تستای اون درسو نزنم؟

ببین من فقط میخوام از روی همون درسنامه ی کتاب تست بخونم دیگه کتابای مدرسمو نمیخونم اشکالی نداره ک؟

و اینکه روزی چن ساعت بخونم ب نظرت؟

اهاممنون  یعنی کل تستای اون درسو نزنم؟ ببین من فقط میخوام از روی همون درسنامه ی کتاب تست ب ...

اگه کتاباتو مسلطی که مشکلی نیس ولی اگه مسلط نیستی اول کتاباتو بخون.

برای چند ساعت خوندن هم بستگی داره مجردی متاهلی بچه داری .و ..

ببین مشاور به هیچ دردی نمیخوره تا وقتی نخوای بخونی خودت به نظر من بشین بخون و از مطالبی که مشاوره توی پیجشون میزارن استفاده کن جز اونا هیچی نمگین

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

تو پیج یا کانال خوب میشناسی؟

ببین پیج یلدا تیموری 

الهام اقاجانی فک کنم 

این دو تا خیلی باحالن از نظر من هردوشونم دانشجوی پزشکین 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....