dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4211 عنوان چی بگم اخه من 90 بازدید | 5 پست بابامو میکشتمحال خودم خرابه سر درسهام و بدبختیامالانم با گریهی خواهرم بیدار شدم، حالش چند وقته خوب نیست روحیهش داغونهنمیدونم چیکار کنم کم آوردمخدا بابامو لعنت کنه که کل زندگیمو کرد استرس و حسرت که تا الانم اثراتش مونده دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم... 1401/04/04 | 06:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melikaarmy عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 5917 چیکار کرده مگ پدرت توضیح کامل بده👌🏻 یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(: *به امید مرگ خاموش🌱
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4211 چیکار کرده مگ پدرت توضیح کامل بده👌🏻 الان کاری نکرده ولی کل زندگیمون رو جهنم کرد، الانم ما تاوان اون روزا رو میدیمنمیدونم استرس کشیدی یا نه ولی مثل سمی هست که میخوری ولی بعدا فلجت میکنه دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
melikaarmy عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 5917 الان کاری نکرده ولی کل زندگیمون رو جهنم کرد، الانم ما تاوان اون روزا رو میدیم نمیدونم استرس کشیدی ی ... خدا لعنتش کنه کلمه پدر واسش زیادیه اه اه اههههههاعصاب من داغون شد حتا نمیدونم موضوع چیه دقیقا گرفتم زیر فوحش😐😂 یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(: *به امید مرگ خاموش🌱
ایشیخ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 29506 الان کاری نکرده ولی کل زندگیمون رو جهنم کرد، الانم ما تاوان اون روزا رو میدیم نمیدونم استرس کشیدی ی ... خیلی واضح توضیح دادی ممنون