2777
2789
عنوان

میشه بچه های تجربی بیان؟

206 بازدید | 21 پست

یه سوال داشتم تو مهندسی ژنتیک ژن ها منتقل میشن ژن بخشی از دناس تو کتابم نوشته مولکولی ک در مهندسی ژنتیک منتقل میشه دنا) DNA( هست خب این ینی اگر بخاد ژنی منتقل بشه باید دناش هم منتقل بشع درسته؟ 

ینی انتقال ژن ها در اینجا مساوی انتقال دنا هست؟ 

و ژن نمیتونه جدا از موکول دنا منتقل بشه؟ 

Oh baby

درسته...جمله آخر کاملا چکیده هست

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خود مولکول دنا که کامل منتقل نمیشه، بخشیش منتقل میشه که اسمش ژنه، نمیتونیم بگیم برابر با انتقال کل دناست، انتقال بخشیشه

قلب بنفشم :)💜   مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا...! کاربری متعلق به دونفره، خودم و خواهرم.
دی ان ای مخفف دئوکسی ریبونو کلئیک اسید هستش هر دی ان ای از دو رشته تشکیل شده که هر رشته از چهار نکلئ ...

که Aدر مقابلTوCدر مقابل Gقرار دارد،دو نمونه تقسیم سلولی داریم میوز تقسیم سلولی جنسی و میتوز تقسیم سلولی غیر حنسی

ژن ها روی دی ان ای قرار دارن، پس اگه بخوای ژن منتقل کنی داری یه قسمت از دی ان ای رو منتقل میکنی

خب ینی میشه گفت اینجا انتقال ژن در مهندسی ژنتیک با انتقال دی ان ای برابره؟ چون تو کتاب گفته مولکولی که در مهندسی ژنتیک منتقل میشود دی ان ای است خب ما فقط انتقال ژن رو مهندسی ژنتیک میدونیم پس میشه گفت انتقال ژن به معنی انتقال دی ان ای در مهندسی ژنتیکه؟ 

Oh baby
ممنون پس ژن جدا از دنا نمیتواند منتقل شودد مرسییی

ژن که بخشی از دناست ،اینجور میشه گفت که بخشی از دناست ،خوب طبق فصل ۷ کتاب ۱۲ میشه گفت که برش میدیم به یه دنای دیگه پیوندش میدن ،این کلی گوییه و جزئیاتش رو تو کتاب گفته،ژن جدا از دنایی که هست منتقل میشه و به یه دنای دیگه ملحق میشه!

یه جا هم مثل دیسک یه دنا رسما کلش رو انتقال میدن !

خب ینی میشه گفت اینجا انتقال ژن در مهندسی ژنتیک با انتقال دی ان ای برابره؟ چون تو کتاب گفته مولکولی ...

من خیلی وقته درسم تموم شده، وای تا اونجایی که یادمه آره، ژن قسمتی از دی ان ای هست که برای انتقالش باید دی ان ای منتقل بشه...

حالا خودتم ببین باز شاید اشتباه کنم

ژن که بخشی از دناست ،اینجور میشه گفت که بخشی از دناست ،خوب طبق فصل ۷ کتاب ۱۲ میشه گفت که برش میدیم ب ...

اها اخه من یازدهمم همچین چیزی تو کتابکارم بود پس ممکنه کل دنا منتقل بشه ممکنم هست نه فقط بخشیش ممنوننن

Oh baby