2777
2789

یعنی حاجت رواشده گلم بخاطر انجام اون عمل و کار خیری که انجام داده مادرت

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیره عزیز

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

عزیزم کاش نمیگفتی اینجا حضرت محمد ص فرموده که هیچوقت خوابتون رو به کسی نگید چون ممکنه کسی تعبیر بد ...

نه خواب خوب رو نمیگن که اثرش نره و تعبیر بشه ولی خواب بد رو باید انقد به همه بگی اثرش بره و تو واقعیت تعبیر نشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
عزیزم کاش نمیگفتی اینجا حضرت محمد ص فرموده که هیچوقت خوابتون رو به کسی نگید چون ممکنه کسی تعبیر بد ...

البته که خواب اسی خواب خوبه و نباید بگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
نه خواب خوب رو نمیگن که اثرش نره و تعبیر بشه ولی خواب بد رو باید انقد به همه بگی اثرش بره و تو واقعی ...

آهان خوب شد گفتی 😍

راستش من اینو از خالم شنیدم فکر کنم اونم اشتباه فهمیده و ب من گفته