شیده1221 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2334 عنوان این خواب ینی چی 42 بازدید | 7 پست مادرم یکار خوبی انجام داده بود امروز خاب دیدم یک امام زاده یک هدیه ای بهم داد گف مال مادرت هست ینی قراره تغییری ب وجود بیاد توزندگیش یا چی 1401/04/04 | 02:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_بانوی_قصه عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 798 یعنی حاجت رواشده گلم بخاطر انجام اون عمل و کار خیری که انجام داده مادرت نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
dark11 عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 427 عزیزم کاش نمیگفتی اینجاحضرت محمد ص فرموده که هیچوقت خوابتون رو به کسی نگید چون ممکنه کسی تعبیر بد بگه🙂
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31888 خیره عزیز تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
واااااااااااانیییییل عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5105 عزیزم کاش نمیگفتی اینجا حضرت محمد ص فرموده که هیچوقت خوابتون رو به کسی نگید چون ممکنه کسی تعبیر بد ... نه خواب خوب رو نمیگن که اثرش نره و تعبیر بشه ولی خواب بد رو باید انقد به همه بگی اثرش بره و تو واقعیت تعبیر نشه زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
واااااااااااانیییییل عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5105 عزیزم کاش نمیگفتی اینجا حضرت محمد ص فرموده که هیچوقت خوابتون رو به کسی نگید چون ممکنه کسی تعبیر بد ... البته که خواب اسی خواب خوبه و نباید بگه زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
dark11 عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 427 نه خواب خوب رو نمیگن که اثرش نره و تعبیر بشه ولی خواب بد رو باید انقد به همه بگی اثرش بره و تو واقعی ... آهان خوب شد گفتی 😍راستش من اینو از خالم شنیدم فکر کنم اونم اشتباه فهمیده و ب من گفته