2777
2789
فقط میتونم بگم دعا میکنم خدا دلتو اروم کنه  خودم الان دلم اتیشه ولی...

قربون دلت برم عزیزم...

خداکه منو ولم کرده ولی تو ولش نکن مطمئنم این چیزی که داره اذیتت میکنه خدا خودش برات درستش میکنه

چقدر مهربونی که اینقدر برام نوشتی💙مرسی💗

قربانت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین همه ادما یک غم یا مشکل بزرگ دارن اگه همش ازش فرار کنی بزرگتر میشه و گریبان گیرت ولی اگه بری سمت ...

عزیز دل مهربونم مرسی که اینقدر برام نوشتی

غم من برای الان نیس از وقتی یادمه دارمش نه میگذره نه کم میشه فقط گاهی با غم های دیگه جایگزین میشه یهو همشون باهم فشار میارن....

گریه کردم همیشه گریه میکنم اخرش به حال خودم میخندم ولی خوب نمیشه...🙃

بیا داستان منو بخون شاید غمت بمدن چند لحظه فراموش شهhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8895371&slug=داستان-زندگی-ایلار&postId=242291981 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
عزیز دل مهربونم مرسی که اینقدر برام نوشتی غم من برای الان نیس از وقتی یادمه دارمش نه میگذره نه کم م ...

منم غم زیاد دارم ولی بهشون فکر نمیکنم اینکه پدر و مادرت  بیشتر اوقات دعوا کنن و گذشته نابودتو هر دفعه بیاد بیاری درد کمی نیست ولی سعی میکنم بهش فکر نکنم 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋
منم غم زیاد دارم ولی بهشون فکر نمیکنم اینکه پدر و مادرت  بیشتر اوقات دعوا کنن و گذشته ناب ...

راهشم همینه ادم اگه بخواد به غماش فرصت فکر کردن بده مغزش نابود میشه

داستانتم خوندم تا جایی که نوشتی ادامش بده ببینیم امیر وایلار چی میشن😃

راهشم همینه ادم اگه بخواد به غماش فرصت فکر کردن بده مغزش نابود میشه داستانتم خوندم تا جایی که نوشتی ...

چشم گلم دارم ادامه میدم