2777
2789
عنوان

دختر داشتن چجور حسیه؟

217 بازدید | 21 پست

خانوما کیا دختر دارن یا دوس دارن دختر داشته باشن بیاین بگین چجوریه یکم توصیف کنین، پسر دارا هم بیان فرقی نداره 😍 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نداره هردو قندونباتن

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
خودت کوچولو میشی باهاش سرو کله میزنی

اخی😍 چه قشنگ توصیفش کردی😅😍

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

حس میکنم عین ی دوست میمونیم واسه هم بهم میگه باهم۲۵ سال تفاوت داریم ولی توام دوستمی😁😁اصلا احساس نمیکنیم مادر دختریم بیشتر دوستیم باهم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
به خدا حسی بهتر از این ندیدم وقتی نگاش میکنم خداروشکر میکنم که بهم دختر داده خیلی حس شیرینیه خیلیییی ...

واییی😘 خدا حفظش کنه عزیزم😍

نه دختر داشتن حس خاصی داره نه پسر داشتن یعنی به جنسیت نیست در کل بچه حس خوبیه حس یه عشق ناب که اصلا برات مهم نیست یک طرفه است یا نه هرطوری که هست دوسش داری براش میمیری و بدون توقع بدون حسادت بدون اینکه منتظر عشق از طرف اون باشی عاشقانه دوسش داری 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
فرقی نداره هردو قندونباتن

ای جان خدا حفظشون کنه . آره فرقی نداره سالم باشن انشاالله❤️

حس میکنم عین ی دوست میمونیم واسه هم بهم میگه باهم۲۵ سال تفاوت داریم ولی توام دوستمی😁😁اصلا احساس نم ...

عزیزدلم😍 خدا نگهدارش باشه