2821
2789
عنوان

برای کنکور🥲

119 بازدید | 7 پست

بنظورتون کلاسای گاج برای کنکورکمک میکند؟

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤
کنکور چندمه

میخوام برم دوازدهم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایامن دیگه نمیتونم سپردم به خودت🙂خدایامیان تاریکی ها فقط تو را به یاد دارم در قعر چاه زندگی تنها تو فریاد رسم هستی ای دریای بیکران عشق پناهم باش ❄❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما باید کلاس برید..... به نظرم دنبال استاد خوب باشید نه موسسات مختلف 

ممنون میترسم برمم وقت گیر باشه بیشترصدمه بزنه

ممنون میترسم برمم وقت گیر باشه بیشترصدمه بزنه

ببینید همه افراد موفق در کنکور هزینه کردن هم زمانی و هم مالی ..... این مصاحبه هایی هم که دارن اغلب شبیه واقعیت نیست ..... به دعای خیر پدر و مادر خیلی اعتقاد دارم ..... ولی سر جلسه فقط تو هستی و تو ..... دعا اون زمان به کار تو نمیاد ....

حتما کلاس باید تفاوت رو احساس میکنید .... حداقل در اختصاصی ها و دروسی که مشکل دارید 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
نه چندم ماهه؟ 

اولیه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792