2777
2789
عنوان

کیست مچ دست

16435 بازدید | 39 پست

سلام شب همگی بخیر

دوستان تا به حال خودتون یا اطرافیان کیست مچ دست یا گانگلیون داشته ؟ میدونین چطور باید درمانش کرد عمل لازمه؟ ممون میشم راهنمایی کنید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن دایی من داشت دکتر گفت عمل نکنی بهتره فقط وقتی میاد بالا ماساژ بده 

منم داشتم وقتی فعالیت سنگینی انجام بدم ورم میکنه

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

سلام عزیزم من داشتم جراح عمومی برام وقت عمل زد و اتفاقی با استاد پاتوبیولوژی صحبت کردم و گفت اگر رو مفصل نیست و درد و مشکلی نداری جراحی نکن چون علت ایجاد برطرف نمیشه برمیگرده

من داشتم،رفتم دکتر ارتوپد معاینه کرد بعد یه آمپول نوشت گرفتم ،روی تخت خوابیدم ومچ دستمو به صورت خم نگه داشتم آمپول را توی مچم تزریق کرد ومایع داخل کیست را با سرنگ کشید،جز درد کم تزریق چیزی حس نکردم وخوب شد مچ دستم

منم دارم مچ‌یند بستم دکتر گفت اگه خیلی حساسی عمل میکنم ولی ۱۰۰ درصد رفع نمیشه 

اخه من خیلی نگرانم سر این کیسته چون ورزش حرفه‌ای میکنم میترسم اذیتم کنه حالا خیلی رشد نکرده فعلا خواستم بدونم تا خیلی بزرگ نشده چیکارش کنم 

جواب میده؟!

بله عزیزم خیلیا جواب گرفتن 

مامان خودم انجام داد کیست دستش از بین رفت

من حوصله ندارم‌مدام باند ببندم وگرنه میدونم‌نتیجه میده 

البته اگر کار سنگین‌بکنی ممکنه برگرده چه با عمل چه با این‌کار که من میگم  

سلام‌من دارم  درپانش هم‌نکردم  یا باید عمل کنید یا یه سکه کوچیک رو لای پنبه بزاری   ...

عزیزم شماهم موقعی که دستتون وخم میکنید اونو

حس میکنید مثل یه دایره برامده میشه؟

بعد چند وقت سکه باشه؟

عزیزم شماهم موقعی که دستتون وخم میکنید اونو حس میکنید مثل یه دایره برامده میشه؟ بعد چند وقت سکه با ...

به عیر خم‌وراست همینجوری هم مشخصه یه کم‌برآمده اس

تا زمانی که برآمدگی کیست برطرف بشه حداقل ۱۰ روز فکر کنم لازمه