2821
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲

211 بازدید | 4 پست

خیلی حالم بده، بعد ۶ سال میخوام دوباره کنکور بدم، چون حس میکنم لیاقتم خیلی بیشتر از ایناس ، دلم پزشکی و دندون میخواد ، از طرفی هم سر کار میرم و تا ظهر خونه نیستم ینی مجبورم سر کار برم که بتونم کتاب هامو بخرم و زندگیمو بگذرونم، خیلی غم دارم ، به نظرتون میتونم موفق شم؟🥺 خدایا کجایی که صدامو بشنوی 

😍

ایشاالله که موفق میشی عزیزم منم سال دیگه میخوام کنکور تجربی بدم رشته خودم ریاضیه

در اصل باید دو سال پیش کنکور میدادم ولی شرایطم اوکی‌نبود

الانم که درسا کمو بیش یادمه باید زیستم که تا حالا نخوندمو بخونم

شما برنامه خاصی واسه خوندن کنکور دارین؟

ایشاالله که موفق میشی عزیزم منم سال دیگه میخوام کنکور تجربی بدم رشته خودم ریاضیه در اصل باید دو سال ...

نه راستش هیچ برنامه ای ندارم ، حتی نمیدونم چیکار کنم ، کتاب های درسی زیست و شیمی رو هم نمیدونم از کجا تهیه کنم، شما کسایی رو می‌شناسید که بتونیم با هم بخونیم؟

😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه راستش هیچ برنامه ای ندارم ، حتی نمیدونم چیکار کنم ، کتاب های درسی زیست و شیمی رو هم نمیدونم از کج ...

من هنوز کتاب زیست نتونستم تهیه کنم حقیقتا واسه کتابای درسی تو دیوار سرچ کن فکر کنم باشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز