2777
2789
عنوان

چرازندگیم اینطوریه

162 بازدید | 7 پست

هیچکس بهم محل نمیده همه ازم دوری میکنن حرفام براهیشکی مهم نیس حسرت همه چیومیخورم رودلم مونده ی سفرخوب برم😭😭

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
لابد افسردگی داری بخاطر  امضات خودت اینجوری فکر میکنی

ن عزیزم واقعااینطوریه فک کنم اخرین باریکه شوهرم منوبردبیرون ی سال یاحتی بیشتربوده اصلابفکرم نمیادکی رفتیم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم واقعااینطوریه فک کنم اخرین باریکه شوهرم منوبردبیرون ی سال یاحتی بیشتربوده اصلابفکرم نمیادکی ...

منم اینجوریم نه مسافرتی نه خریدن چیزی لباسی فقط  هیخونه رو تمیز میکنم برا شوهر وبچم غذا میپزم حساس شودم خیلی

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
منم اینجوریم نه مسافرتی نه خریدن چیزی لباسی فقط  هیخونه رو تمیز میکنم برا شوهر وبچم غذا میپزم ح ...

خیلی بده 😔

چکار کنم میبینم شوهرم وقت نداره پول هم نداره  مجبورم دهنم ببندم

مال من هم وقت داره هم پولشومگه بری ی دوربزنی بستنی بخوری صدتومن بیشترک نمیشه

مال من هم وقت داره هم پولشومگه بری ی دوربزنی بستنی بخوری صدتومن بیشترک نمیشه

شوهرم  تاکسیه کارش میاد خونه  جنازه میشه میخوابه دیگه وقت نمیکنه جمعه هم برا استراحتشه   دیگه خدا کریمه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم