2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

60 بازدید | 6 پست

مامان من بنا به دلایلی خونه خودشو فروخت والان یه خونه یه جای دیگه داره و دوست نداره اونجا زندگی کنه ولی محله بهتر رهن کرده یه خونه خوب الان زنگ زده با ناراحتی و خیلی بد میگه من بدبختم خونه ندارم همش ناراحتی میکنه من خسته شدم از غم و غصه شما بودید چیکار میکردید؟

عزیزم مامانت اشتباه می‌کنه بهش هر زمان خواست بگه این حرفارو بحث و عوض کن خودت زندگی داری حرفهای مامانت روت اثر میزاره به مرور زمان 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

خونه هم که داره الحمدلله

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دیگه دیوانه شدم خونش پرنده ولی خب اونجا نمیخواد بمونه الانم 600 داده رهن خونه وضعشون خوبه خدارو ...

یا بهش مستقیم بگو یا وقتی صحبت میکنید قبل این که بخواد اینارو بگه تو بحث یکچیز دیگرو پیش بکش

داره روحیه امو میکشه خسته شدم 😞

ایشلا زودتر مامانت عادت می‌کنه ❤️