2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه نشدم😔خدا لعنت کنه اونایی رو که اینهمه جوون رو یه سال اوسکول کردن الانم هر شهر نهایتا دو سه نفر ...

خب مگه ظرفیتا رو ندیدین؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
منکه نشدم😔خدا لعنت کنه اونایی رو که اینهمه جوون رو یه سال اوسکول کردن الانم هر شهر نهایتا دو سه نفر ...

۹ماه تموم شبانه روز خوندم ولی قبول نشدم بشدت ب این شغل نیازدارم ولی نمیدونم بازعمرموبذارم پای درس یانه؟ نذر و نیازی نبود ک نکرده باشم

یا رب نظر توبر نگردد
۹ماه تموم شبانه روز خوندم ولی قبول نشدم بشدت ب این شغل نیازدارم ولی نمیدونم بازعمرموبذارم پای درس یا ...

ای بابا...منم همینطور..فعلا که بشدت ناامیدم..از همه چی..عین یه کیسه سیب زمینی افتادم یه گوشه خونه..به آینده حتی فکر هم نمیکنم

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..
بشدت کمبود نیرو دارن و اینهمه جوون فارغ التحصیل بیکار..ولی هر سال هر شهری یه نفر

اونکه بله درست میگید ولی درکل نباید به امید استخدامی بود یک شغل دیگه پیدا کنید درکنارش آزمونم بدید ناامید نباشید ان شالله دفعه ی بعد قبول بشید

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
ای بابا...منم همینطور..فعلا که بشدت ناامیدم..از همه چی..عین یه کیسه سیب زمینی افتادم یه گوشه خونه..ب ...

من واقعا ب این شغل نیاز دارم دلم نمیخواد دست رو دست بذارم و عمرم حروم شه. ولی خب عمرم پای کتاب ها حروم شد و ب آرزوم نرسیدم.شوهرم ک میگه دیگه ازمون بی ازمون میترسم بخونم شهرمون نیرو نخواد خیلی شوهرو دخترم اذیت شدن این یکی دو سال

یا رب نظر توبر نگردد
من واقعا ب این شغل نیاز دارم دلم نمیخواد دست رو دست بذارم و عمرم حروم شه. ولی خب عمرم پای کتاب ها حر ...

من فعلا بهش فکر نمیکنم دیگه...حالا حالا ها وقت لازم دارم تا فراموش کنم یکسالی که از عمرم هدر رفت و خستگی که به تنم موند. منم نیاز داشتم به این شغل.چه روزهایی که از ۶ صبح درس میخوندم..بعدش کارِ خونه و آشپزی و بچه داری و..چه تفریح ها که به خودم حروم کردم بخاطر این آزمون لعنتی..

بیخیالش...همه عمرمون رفت به آزمون و کنکور و کتاب و آخرشم نرسیدن

من فعلا بهش فکر نمیکنم دیگه...حالا حالا ها وقت لازم دارم تا فراموش کنم یکسالی که از عمرم هدر رفت و خ ...

منم مث تو.. حیفم میاد عید تفریح گردش مهمونی ی سریال دیدن ی غذای گرم ی پارک رفتن ی خواب راحت ب دلم موند تو اون ۹ماه چ شبهایی ک تا ۵صبح درس میخوندم 

یا رب نظر توبر نگردد
منم مث تو.. حیفم میاد عید تفریح گردش مهمونی ی سریال دیدن ی غذای گرم ی پارک رفتن ی خواب راحت ب دلم مو ...

رشته تون چیه؟

تو هم مثل من یه چند ماهی به خودت استراحت بده و بهش فکر نکن..تا بعدشم خدا بزرگه