2777
2789
عنوان

یعنی تاوان میده؟؟؟💔😏

347 بازدید | 13 پست

کسی ک ۸ سال ادم بازی بده  امروز فرداش کنه هی بگ صبر کن بعد ک همه چی حله دو روز مونده ب خاستگاری همه چیو خراب کنه و پا پس بکشه

و هرچی گریه التماس کنی بازم دل رحم نیاد

تاوان میده؟؟؟

خودش ک میگ شبو روز برو نماز بخون نفرینم کن چیزیم نمیشه خیالت تخت😭😭😭😭میگ اگ قرار بود اه تو بگیر اه خیلیا دیگ میگیرف سنگ رو سنگ بند نمیشد 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ای بابا چرا بهم زد

نمیدونم نمیگ 

فقد بهونه الکی میاره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله بهترش گیرت بیاد بگی خداروشکر که نشد❤️

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
انشاالله بهترش گیرت بیاد بگی خداروشکر که نشد❤️

تا اون موقع زندگیم ب نابودی کشیده شده

تا اون موقع زندگیم ب نابودی کشیده شده

چرا نابودی؟زمان همه چیو حل میکنه عزیزم.سخته ولی میشه...

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
نمیدونم نمیگ  فقد بهونه الکی میاره

چیزی که طول بکشه هی کش بدی خراب میشه دیگه نباید میزاشتی انقد طول بکشه ۸ سااال واقعا اشتباه پای کسی عمرتو بزاری 

کسی که قصدش جدی باشه همون یکی دو سال اول همه چی رو اوکی میکنه 

چیزی که طول بکشه هی کش بدی خراب میشه دیگه نباید میزاشتی انقد طول بکشه ۸ سااال واقعا اشتباه پای کسی ع ...

سنم کم بود پدرم نمیزاشت وقتیم ک‌ سنم زیاد شد کلییی حسودو مخالف اومدن وسط

شک نکن آهت میگیرتش یعنی یجوری بگیره بلانصبت مثل شگ پشیمون شه از حرفا و کاراش فقط بسپارش بخدا یعنی اگ ...

چرا امیدی ندارم من😭😭😭😭😭هر بار جدا شدم ازش دیدم چقد بیشتر وضعش خوب شده پیشرفت کرده 

حتی بم میگ تو ادم فوگوری هستی باات ک هستم بد بیاری میارم

چرا نابودی؟زمان همه چیو حل میکنه عزیزم.سخته ولی میشه...

چون امسال سال سرنوشت سازی بود واسم 

نتیجه کلی زحمتم بود باید بدون دغدغه درس میخوندم ولی الان من حتی ابم نمیخورم درس بخونم؟؟؟؟؟ چجوریییییی ؟؟؟؟؟ با کدوم خیال راحت

اگه خدا دوستش داشته باشه این دنیا نتیجه کاراشو میبینه اگرم نه که هیچی خدا به دادش برسه

خدا دوسم ندار وگرنه ایقد زجر بمن نمیداد

گفته اگه قرار بود اه تو بگیره اه خیلیها گرفته بود ،،،پس طرف کارش اینه دخترای بیچاره رو عاشق کنه بعد با اسم عاشقی نامزدی بره باهوشون دور بزنه ،بعد روز اخر نقشه بکشه که فقط تو اینو بگو من دیگه جا میزنم ،اونم جا میزنه دکمه Next میزنه 

عجججججببب!!!ا  ای کاش میشناختمش یجایی بیرون شهر اینو میدیدم ،اون موقع بهش ثابت میشد مادر کی پسر زاییده

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،