2777
2789
عنوان

همه خستم کردن

209 بازدید | 15 پست

ن متاهل ۲۳ سالمه

خواهرم مجزد ۲۰ سالشه

خواهرم هر ۲۴ ساعت سرش توگوشیشه.ولی من کلا دوسه ساعت در روز .مادرم بجا اینکه بخواهرم بگه آنقدر گوشی دست نگیر.بمن میگه..(من جدا ازخونه ک جایی نمیرم.نمیتونم  در دیوار ببینم گوشی سرگرمیه.فیلم میبینم یا نی نی سایت میام همین. )مادرم میگه گوشیت گم شد شوهرت یکی برات گوشی نخرید.پول جشن عقد تو گرفت برا خودش.پول آرایشگاه آتلیه جشن حلقه  لباس و... هیچی نداد.ولی ما همه کار کردیم براش.راست هم میگه مادرم حق داره.ولی اخه چزا بمن میگه خودم سرزمین چیزا ناراحت هستم.این ۳ سال ک عقد بودم ن تفریحی ن پولی ن هدیه ای  ن مهمانی ن دفوتی.انگار شوهر نکزدم .خونمون ک میومد میرفت تواتاق خواب.براخانوادش همه کارمیکرد.برامن  وخانوادم هیچکارنمیکرد.ولی من مثل شوهرم تواتاق خواب نمیرفتم.به خانوادش خسلی خوبی کردم تا حدی ک الان بهم میگن کلفت هه.خانوادش بهش یاد دادن گفتن طلاق بگیر.دیشب یکساعت رفتم پیش شوهرم.مادر شوهر مریصم به شوهرم گفت ...زاده رو اوردی؟مادرم هم بهم میگه حق دفاع نمیتونی بکنی فقط گریه میکنی.ساده ای خیلی مهربانی. باهمه سنگ تموم میزاری  ولی دیگران چی؟ حتی شوهرت از مسعولیت خودش  فراریه انگار زن نگرفت.چ برسه برات سنگ تموم بزاره. میگه قبلا صد بار اومدن خاستگاری .بعد ک گرفتنت دیگ نمیام دیدنت خرج تو بگیرن.دعوتت کنن .کادو بگیرن و.....(خانواده ی پول دارین نسبت بما )میگه مثل زن ۵۰ ساله فقط یه جادر گرفتن بزات همین.میگه با تو مثل کلفت و برده رفتار میکنن ولی توبا زم میری؟یا بازم باهاشون مهربانی. نمیزاری خاهر ومادرشوهرت دست ب هیچی بزنن؟خونه میمونی شوهرت با اینا بره تفریح؟؟شوهرت نباید حتی پول یه آرایشگاه رو بده بهت؟بعد میگه تو زشتی بخودت نمیرسم زن نیستی؟خسته شدم از این تو سری هل. نمیدونم چیکارکنم واقعا خیلی چیزای دیگه هست .حس میکنم ک باید برم دیگه.تنها باشم

عزیرم به نظر میاد به حرف مامانت گوش کنی بهتره .راست میگه مامانت چرامیری که تو سری بخوری .وقتی یکی بهت میگه حروم زاده یعنی بهدمامان وبابات توهین کرده می فهمی .عزت نفست کحا رفته

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهل ۲۳ سالمه

خواهرم مجزد ۲۰ سالشه

خواهرم هر ۲۴ ساعت سرش توگوشیشه.ولی من کلا دوسه ساعت در روز .مادرم بجا اینکه بخواهرم بگه آنقدر گوشی دست نگیر.بمن میگه..(من جدا ازخونه ک جایی نمیرم.نمیتونم  در دیوار ببینم گوشی سرگرمیه.فیلم میبینم یا نی نی سایت میام همین. )مادرم میگه گوشیت گم شد شوهرت یکی برات گوشی نخرید.پول جشن عقد تو گرفت برا خودش.پول آرایشگاه آتلیه جشن حلقه  لباس و... هیچی نداد.ولی ما همه کار کردیم براش.راست هم میگه مادرم حق داره.ولی اخه چزا بمن میگه خودم سرهمین چیزا ناراحت هستم.این ۳ سال ک عقد بودم ن تفریحی ن پولی ن هدیه ای  ن مهمانی ن دعوت کزدن.انگار شوهر نکزدم .خونمون ک میومد میرفت تواتاق خواب.براخانوادش همه کارمیکرد.برامن  وخانوادم هیچکارنمیکرد.ولی من مثل شوهرم تواتاق خواب نمیرفتم.به خانوادش خسلی خوبی کردم تا حدی ک الان بهم میگن کلفت هه.خانوادش بهش یاد دادن گفتن طلاق بگیر.دیشب یکساعت رفتم پیش شوهرم.مادر شوهر مریصم به شوهرم گفت  ج ن د ع...زاده رو اوردی؟مادرم هم بهم میگه  ازخودت دفاع نمیتونی بکنی فقط گریه میکنی.ساده ای خیلی مهربانی. برا همه سنگ تموم میزاری  ولی دیگران چی؟ حتی شوهرت از مسعولیت خودش  فراریه انگار زن نگرفت.چ برسه برات سنگ تموم بزاره. میگه قبلا صد بار اومدن خاستگاری .بعد ک گرفتنت دیگ نمیان دیدنت حتی خبر تو بگیرن یا زنگ نمیزنم یا.دعوتت نمیگنم .کادونمیگیرنن و.....(خانواده ی پول دارین نسبت بما )میگه مثل زن ۵۰ ساله فقط یه چادر گرفتن بزات همین.میگه با تو مثل کلفت و برده رفتار میکنن ولی توبا زم میری؟یا بازم باهاشون مهربانی. نمیزاری خاهر ومادرشوهرت دست ب هیچی بزنن؟خونه میمونی شوهرت با اینا بره تفریح؟؟شوهرت نباید حتی پول یه آرایشگاه رو بده بهت؟بعد میگه تو زشتی بخودت نمیرسم زن نیستی؟خسته شدم از این تو سری ها. نمیدونم چیکارکنم واقعا خیلی چیزای دیگه هست .حس میکنم ک باید برم دیگه.تنها باشم

همششش تقصیر خودته همممممش تقصیر توه ک نمیزنی تو دهن مادرشوهرت 

تقصیر خودته ک میری بشون خوبی میکنی 

تقصیر خودته ک هیچی به شوهرت نمیگی ازش پول نمیبری هوا ورش داشته هی به خودش میگ این ک هیچی نمیگ بزارمش به حال خودش منم جای شوهرت و مادر شوهرت بودم هم همینو میگفتم ازت سواستفاده میکردم

به این نمیگن مهربونی به این میگن حماقت خیلی ساده ای

به قول یکی زن باید افسار شوهرشو دستش بگیره تو همینجور گذاشتیش سکوت کردی به قول مادرت گریه هم میکنی 

همششش تقصیر خودته همممممش تقصیر توه ک نمیزنی تو دهن مادرشوهرت  تقصیر خودته ک میری بشون خوبی می ...

اره واقعا راست میگین.من بیش از حد مهربانی کزدم  ( ک میشه حماقت )باید افسارش تودستتم میگرفتم. ولی آون زودتر اینکارو کرد

همششش تقصیر خودته همممممش تقصیر توه ک نمیزنی تو دهن مادرشوهرت  تقصیر خودته ک میری بشون خوبی می ...

باید دیکه پاشو نزاره اونجا .از طلاق می ترسوننس .به جهنم الان فکر کرده خیلی خوشبخته

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
اره واقعا راست میگین.من بیش از حد مهربانی کزدم  ( ک میشه حماقت )باید افسارش تودستتم میگرفتم. ول ...

الان فکر می کنه آویزونشی

اره واقعا راست میگین.من بیش از حد مهربانی کزدم  ( ک میشه حماقت )باید افسارش تودستتم میگرفتم. ول ...

منم جای شوهرم بودم  .میگفتم خب زن نمیگرفتم بهتر بود. انگار کلفت گرفتم.پس اینو طلاق میدم یه زن واقعی میگیرم ک قدر خودشو بدونه. دست به هیچی نزنه.تفریح کادو همه چی براش. ....پول بدم بهش و.....براهمین چیزا شوهرم حس نکزد زن داره.الان هوشیار شدم بهش گفتم پول تفریح و. .میگه برو گمشو و....تو زن من نیستی.

منم جای شوهرم بودم  .میگفتم خب زن نمیگرفتم بهتر بود. انگار کلفت گرفتم.پس اینو طلاق میدم یه زن و ...

بگه .نترس بالاتر از سیاهی رنگی نیست .غبرت بگیر از خانمای اینجا که با بچه دارن می سوزند و می سازند

الان فکر می کنه آویزونشی

اره چند روز پیش تهمت زد بهم.تا گفتم شکایت کزدم اومد دنیالم ک منو ببره خونشون( ک منصرف بشم).منم رفتم بیشتر بخاطر صحبتی ک باهاش داشتم.دیدم حرف مو باور نمیکنه آگه باورم میکرد. از شکایت منصرف نمیشدم .الانم خواست بیاد دنیالم گفتم فردا باید برم دنیال کارهای شکایت.دیگه بهم زنگ نزد دنیالم نیومد

اره چند روز پیش تهمت زد بهم.تا گفتم شکایت کزدم اومد دنیالم ک منو ببره خونشون( ک منصرف بشم).منم رفتم ...

خوب کردی

بگه .نترس بالاتر از سیاهی رنگی نیست .غبرت بگیر از خانمای اینجا که با بچه دارن می سوزند و می سازند

از اول  اینجوری بار اومده(یعنی کم توقع یودم )الان ک  تازه ازش توقعات خیلی کمی دارم ک باید داشته باشم.میگه خیلی پرتوقعی. چون قبلا توقعی نداشتم.پروان چقدر

عزیرم به نظر میاد به حرف مامانت گوش کنی بهتره .راست میگه مامانت چرامیری که تو سری بخوری .وقتی یکی به ...

میدونم راست میگه ولی آنقدر نگن.من خودم بیشتر از خانوادم ناراحتم.احتیاج دارم ک یکم هامو داشته باشن.جوری ک فراموشش کنم همه چیو و  ....