2777
2789
عنوان

به موقعش میاد

77 بازدید | 9 پست

این که میگن فکر زیادی نکن اونیکه قسمتت باشه پیدات می کنه و میاد ، یا نمیدونم مصلحت خدا و این حرفا ، کی درسته ؟ حتی اگه خیلی اشتباه کرده باشیم هم مصلحت خدا بوده و درسته این حرف؟

مصلحت بی عمل که نمیشه، مصلحت وقتیه که شما تمام تلاشت رو برای شدن یا نشدن یه کار بکنی، بعدشم توکل کن بر خدا اگه مطابق میلت شد که مغرور نشو اگه بر خلاف میلت شد بازم با خدا درگیر نشو و فاصله نگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصلحت بی عمل که نمیشه، مصلحت وقتیه که شما تمام تلاشت رو برای شدن یا نشدن یه کار بکنی، بعدشم توکل کن ...

مثلا من ی زمانی ی خواستگاری داشتم که الان که دقت می کنم بهترین خواستگارم بوده ولی من عقلم انقد نبود که اینو بفهمم و اشتباهی از آدم اشتباهی ای خوشم میومد ، این الان چیه بنظر شما؟

مثلا من ی زمانی ی خواستگاری داشتم که الان که دقت می کنم بهترین خواستگارم بوده ولی من عقلم انقد نبود ...

اینکه تحلیلتون در اون زمان این شده به نظر شما تقصیر شماست؟ اون زمان شما بدلیل کم بودن سنتون یا هر چیز دیگه‌ای یه فکری تو سرتون بوده و مطمئنا خیرتون رو میخواستید، حالا هم ناامید نباشید و از خدا بخواید اگه اشتباه از شما بوده یه فرصت دیگه و یه درک خوب بهتون بده.

اینکه تحلیلتون در اون زمان این شده به نظر شما تقصیر شماست؟ اون زمان شما بدلیل کم بودن سنتون یا هر چی ...

این فقط ی اشتباهم بوده تا همین چند وقت پیش اشتباه خیلی کردم و رسیدم ۲۴ سالگی یعنی خدا میبخشه و دوباره فرصت خوب میده بم ؟

این فقط ی اشتباهم بوده تا همین چند وقت پیش اشتباه خیلی کردم و رسیدم ۲۴ سالگی یعنی خدا میبخشه و دوبار ...

همیشه این باهاتون باشه، خدا خیلی خیلی خیلی ما رو دوس داره، خواهش میکنم هیچوقت از خدا رو بر نگردون به خودت پشت کن ولی به خدا، نه. همیشه ازش واسه اشتباهاتتون معذرت خواهی کنید و بعدشم بخواید که اون مسیری که درسته برید. از خدا دست نکشید هیچوقت در هیچ مرحله‌ای حتی اگه دنیا رو سرتون خراب شد. 

همیشه این باهاتون باشه، خدا خیلی خیلی خیلی ما رو دوس داره، خواهش میکنم هیچوقت از خدا رو بر نگردون به ...

آخه خیلی خواستم و دعا کردم ولی نمیشه یعنی بازم اشتباه می کنم اون لحظه نمیفهمم ولی بعدا میبینم که ظاهرا اشتباه کردم

آخه خیلی خواستم و دعا کردم ولی نمیشه یعنی بازم اشتباه می کنم اون لحظه نمیفهمم ولی بعدا میبینم که ظاه ...

شما که عمدا اشتباه نمیکنید، شما تنها فرد خطا کار نیستید، فقط هیچوقت از خدا دست نکشید، برعکس هر روز به خدا نزدیکتر بشید.