2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من رشته انسانی سال دهمم 

امسال به بهترین نحوه ممکن گذروندم با بهترین نمره ها 

از نظر شما تابستون صرف چی کنم خوبه؟؟

داخل کتاب هایی ک کم کاری کردم جبران کنم؟یا اینکه تست کار کنم؟یا برای کتابام ک نیازه معلم بگیرم و جمع بندی کنم؟

سلام من رشته انسانی سال دهمم  امسال به بهترین نحوه ممکن گذروندم با بهترین نمره ها  از ن ...

به نظرم تو درسایی که اشکال داری کلاس برو و اشکالاتت رو رفع کن تو درسی هست که اشکال داشته باشی؟

سلام من رشته انسانی سال دهمم  امسال به بهترین نحوه ممکن گذروندم با بهترین نمره ها  از ن ...

فعلن به جمع بندی فکر نکن چون یادت میره اون کتابی رو که کم خوندی بیشتر بخون 

به نظرم تو درسایی که اشکال داری کلاس برو و اشکالاتت رو رفع کن تو درسی هست که اشکال داشته باشی؟

اهاا

اشکال داشتن که نه!!

ولی خب دوتا از کتابام تاریخ و جغرافیا معلمم کم کاری کرده:/

ولی خب جبرانش مبکنم حتما داخل برنامم هیت

روان شناسی رو ۸۰ زدم تخصصی ها رو رنج ۳۰ و عمومی ها رو رنج ۵۰ بود ریاضی رو فقط کم زدم که روان جبرانش ...

واقعا یعنی مثلا اقتصاد و جامعه و همه اختصاصی هارو دوربر۳۰ زدین و فقط روان شناسی۸۰ رتبتون شده ۲۰۰۰؟ من چن روز دیگه کنکور دارم خیلی میترسم 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
واقعا یعنی مثلا اقتصاد و جامعه و همه اختصاصی هارو دوربر۳۰ زدین و فقط روان شناسی۸۰ رتبتون شده ۲۰۰۰؟ م ...

کلاس های جمع بندی گذاشتم مایلید شرکت کنید با قیمت کم که خیالتون راحت بشه یک جلسش هم رایگانه

2824
2823
2791
2779
2792