2777
2789
عنوان

عفونت ادراری

98 بازدید | 7 پست

سلام 

من قبلاهم دودفه به این عفونت مبتلاشدم وباقرص ودمنوش پونه تقریبابهترشدم ولی بازاین روزادوباره علائمشودارم مثل احساس ادرارداشتن کاذب ویه کم سوزش ورنگ زردادرار که تودوران پریودی بیشتراذیتم کردولی برخلاف دفه های قبل کمردردیادل دردندارم نمی دونم چرامدام این عفونتومی گیرم کسی دلیل ودرمانشومی دونه؟ممنون میشم بگین اگه اطلاع دارین

من شنیدم خوردن زیاد شیرینی جات باعث عفونت میشه 

خیلی خیلی زود زود باید لباس زیر عو

ض بشه و با نور آفتاب خشک بشه 

و خشک کردن در دستشوی خیلی موثره 

نگه داشتن ادرار هم باعث عفونت میشه

گاهی فقط گوش باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی بده گلم به سرم اومده اوایل ازدواج اطلاع زیادی راجع به حساس بودن ناحیه تناسلی زنا نداشتم عذر میخوام بعد رابطه خودمو نمشستم شبا همونجوری میخوابیدم پدر دراومدا

اما از وقتی خودمو میشورم دیگ دچار نشدم

شماهم اول برو دکتر دارو میده رفع میشه البته داروهاش دوره داره باید حتما حتما تا آخر دوره مصرف شه و بعدش خیلی به بهداشت واژنت اهمیت بدی شورتم هرروز عوض کن ژل بهداشتی مخصوص شستشو واژنم بگیر بعد حمام اونجاتو باهاش تمیز بشور به هیچ وجه هیچی جز اون ژل اونجات نزن😘

سوالی بود در خدمتم

حس نمیکنی تکرر ادرار داری و همش مثانه ات پره ؟ من این احساسو همش دارم. هروقتم میرم مثانه ام مقداری ادرار داره. انگار هیجوقت خالی نمیشه. عفونت ادراریم تو آزمایش خیلی شدید یود. اما اگه بارذار نبودم اصلا نگران نبودم. چون باردارم میترسم🥺

دوستان عزیز بخاطر آناتومی خاص ناحیه تناسلی زنانه هرگونه اهمال در بهداشت واژن به مجاری ادرارم راه پیدا میکنه چون فاصله این دوتا کمه بعد از درمان توسط پزشک متخصص اگه بهداشتو رعایت کنید و شورت نخی استفاده کنید و شوینده مناسب واژن داشته باشید مطمئن باشید هم خوشبو میشه واژنتون هم مشکل ادراری ندارید دیگ

آره دقیقاهمین حسودارم عزیزم شمادکترنرفتی مگه

چرااا . دکتر زنانم خودش اول یه دوره سیفیکسیم داد. بعد دوباره آزمایش دید اکی نشدم فرستاذ پیش دکتر اورولوژی. دوباره اونم ۷ روز سیفیکسیم داد و الانم دارم شبی یذونه سفالکسین میخورم با این بارداری🥺🥺