2777
2789

عکس خودشو با مامانم تو بدترین زاویه تو بخش استوری اینستاگرام گرفته مامانمم لباسش مناسب نبود چند ساعت پیش استوریش کرده اصلا سواد اینستاگرام نداره بهش میگم چرا عکستو استوری کردی میگه اینستاگرامم خراب شده بود😑الان فهمید استوری شده حذفش کرد🤦🏻‍♀️نکنه یه وقت یه نفر از فالووراش یا فالویینگاش عکسشونو پخش کنه؟یعنی مسخرشون میکنن؟🥺

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
بنده خدا.. انشالله که اتفاقی نیفته

🥺

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا باید براش اینستا نصب کنی؟

ما همینکه مامان بابامون واتساپ دارن تن و بدنمون میلرزه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چرا باید براش اینستا نصب کنی؟ ما همینکه مامان بابامون واتساپ دارن تن و بدنمون میلرزه

خودش نصب میکنه بهش میگم حذف کن میگه به تو چه

حالا شده دیگه غصشو نخورین چیز خاصی هم نبوده 

یکی از فامیلای نزدیک ما ی عکسی گذاشته بود وضعیت ولتساپ ی چیز وحشتناااک ک نمیشه گفت 

و خابیده بود تا صب صد نفر دیده بودن و پخش کردن اینقد بد شد براش 

خاست بود بفرسته برا کسی بلد نبود استوری کرده بود

حالا شده دیگه غصشو نخورین چیز خاصی هم نبوده  یکی از فامیلای نزدیک ما ی عکسی گذاشته بود وضعیت و ...

عزیزم🥺😭

دیگه وقتی میگن اول هرچیو نذارین برای همینه که گند نزنی 

بابام چیز زیادی از اینستاگرام نمیدونه بهش میگم حذفش کن میگه به تو چه😑

وای باز این خوبه بابام یکبار لایو گذاشته 🥺اونم تو بدترین وضعیت بودیم

خیلی بده امیدوارم که اتفاقی نیفتاده باشه🥲

نترس عزیزم هر کس دیده مسلما متوجه شده بلد نبودن

آخه میترسم پخشش کنن