عکس خودشو با مامانم تو بدترین زاویه تو بخش استوری اینستاگرام گرفته مامانمم لباسش مناسب نبود چند ساعت پیش استوریش کرده اصلا سواد اینستاگرام نداره بهش میگم چرا عکستو استوری کردی میگه اینستاگرامم خراب شده بود😑الان فهمید استوری شده حذفش کرد🤦🏻♀️نکنه یه وقت یه نفر از فالووراش یا فالویینگاش عکسشونو پخش کنه؟یعنی مسخرشون میکنن؟🥺
∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ما همینکه مامان بابامون واتساپ دارن تن و بدنمون میلرزه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔