2777
2789
عنوان

عزیزای دل یه لحظه

77 بازدید | 16 پست

چجوری این هرزه ها تو دل مردا جا بازمیکنن و چشمو گوش اینارو میبندن بااینکه زن خودش صد برابر اون قشنگتر و بهتره

عاشق زن خودشون نیستن و دنبال.......مردمن؟؟؟چرا

مگه چیکارمیکنن مگه چی دارن لطفا بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن خراب قلق مرد ها رو بلده 

بلده کی و چجوری دلبری کنه 

کاری که ۹۰درصد زن های ایرانی بلد نیستن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

خب چیکارمیکنه منم میخوام یادبگیرم

نمیدونم والا 

با ناز حرف میزنه آرایش خوب لباس خوب با عشوه همه کارهاشو میکنه 

طرفشو تشنه ی خودش میکنه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

درسته مردی ک هرزست دنبال هوسع ولی چجوریه ک عاشق زن خراب میشه

عاشق نمیشه ک برای هوس گذرا میخوادش ی مرد هیچوقت ی تار موی زنشو ب 100 تای اون هرزه ها نمیده اما از سر کنجکاوی و هوس خوششون میاد با یکی لاس بزنن فقط

عاشق نمیشه ک برای هوس گذرا میخوادش ی مرد هیچوقت ی تار موی زنشو ب 100 تای اون هرزه ها نمیده اما از سر ...

الان همسرگرامی و محترم من از موقعی ک ازدواج کردیم با خالم رابطه جنسی داره با وجود اینکه اون ۴تا بچه و متاهله و خراب

و یادش میده بهم پول نده رو نده یا هرچی فکرشو کنی

قبلا خیلی شک داشنم و ب داییم گفتم و رفتم قهر ولی بازم بیشتر شد رابطشون

الان ازشون مدرک در حد اسکرین دارم و اینکع شوهرم بهش گفته اونو دوس داره منو نمیخواد خالمم گفته گولش بزن بگو عاشقتم هرروز بیشتر عاشقت میشم

اگه خودم ابروشو ببرم ادم نمیشه تا پلیس و کلانتری نیاد وسط

بنظر شمااین از سر هوسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتایی ک خالم نیست شوهرم انگار داره میمیره من فعلا بروی خودمم نمیارم بهش محل نمیدم اون از من طلبکاره و قهره و جبهه گرفته

الان همسرگرامی و محترم من از موقعی ک ازدواج کردیم با خالم رابطه جنسی داره با وجود اینکه اون ۴تا بچه ...

وا چ خاله عوضی ای داری ب شوهرش بگو جمعش کنه خب 

ولی صد درصر ک دوسش نداره اصن امکان نداره دوسش داشته باشه 

وا چ خاله عوضی ای داری ب شوهرش بگو جمعش کنه خب  ولی صد درصر ک دوسش نداره اصن امکان نداره دوسش ...

ب هرکی میگم اینا بیشتر وقیح میشن گوشی شوهرش هک کرده ک هرچی میشه اول خودش میبینه

از چ لحاظ میگی دوسش نداره

خیلی خیلی خیلی معذرت شوهرم برا خالم نوشته راست کردم

چند روز چیزتو بده دستم چند وقته ندادی