2777
2789
اگه تهران هستی بیمارستان مدرس ومیلاد  بهترین  بیمارستان هستن  من خودم میخاستم برم م ...

میتونم برم انشاءالله که میرم 

قبل از خودمم میگم مامانم چون اون بیمه تامین اجتماعی داره 

فعلا هم دارم کار میکنم تا حدودی پول جمع کنم از کسی کمک نخوام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی سبک میشی لباسا راحت سایزت میشن احساس خوبی داری

استارتر عزیزم بیشتر فکرکن در مورد کاهش وزنت

سخته ولی شدنیه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مثلا چه میخوردی؟

من فقط میوه میخوردم

قارچ خام . میوه .سالاد .خوراک و اینا

مثلا صبح تخم مرغ ابپز میخوردم 

نهارهم قارچ خام با خیار و گوجه ابلیمو میریختم روش با نمک خیلی خوشمزه میشد

برنج خیییلییی کم میخوردم

اکثرا غذا های گیاهخواری رو از یوتوب نگاه میکردم و درست میکردم

خیلی خوبه گیاهخواری

من یبوست شدید داشتم با گیاهخاریم خوب شد

ولی خب اولاش سخت میگذره تا بدن عادت کنه

میتونم برم انشاءالله که میرم  قبل از خودمم میگم مامانم چون اون بیمه تامین اجتماعی داره  ...

حتما برو بگو مادرت هم برهباور کن اصلا سخت نیست چون ۴ تا یه سانت روی شکم باز میکنن تا دسگاه رد کنن ومعدرو میدوزه لاپاراسکوپی میکنن 

از سزارین راحتره

حتما برو بگو مادرت هم برهباور کن اصلا سخت نیست چون ۴ تا یه سانت روی شکم باز میکنن تا دسگاه رد کنن وم ...

مبارکه 

چه کار خوبی کردی

بعد از عمل چند روز استراحت کردی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
حتما برو بگو مادرت هم برهباور کن اصلا سخت نیست چون ۴ تا یه سانت روی شکم باز میکنن تا دسگاه رد کنن وم ...

خیلی ممنون که امید میدی حتما  میگم و میریم انشاءالله 🙏✨♥️لطفا برام دعا کنید 

منم یه مدت شدم فقط میوه خشکبار می‌خوردم لاغر هم شدم ولی ول کردم برگشت آخه تا کی میوه بخوریم الان هم ...

اره درسته

ولی من اولش شروع کردم فقط میوه میخوردم بعدش مثلا فقط پنجشنبه ها سوپ ماهیچه  میخوردم و باشگاه هم میرفتم

چون خودمم زیاد گوشت و مرغ اینا دوست ندارم

اره ول کنی شاید برگرده ولی من که گوشت و مرغ دوست ندارم ونمیخورم زیاد برنگشت

مبارکه  چه کار خوبی کردی بعد از عمل چند روز استراحت کردی؟

من ۷ رفتم اتاق عمل ۸  نیم بود اومدم بیرون فردا صبح بهم گفتن راه برو 

شاید یه هفته کمی اذییت شدم    باور کن راحترین عمل هستش بنیه ی خوبی داشته باشی سریع میتونی بعداز یک هفته بری سرکار

خیلی ممنون که امید میدی حتما  میگم و میریم انشاءالله 🙏✨♥️لطفا برام دعا کنید

بسلامتی حتما برو 

لاغر کردن وکم گردن وزن اراده میخاد اگر از یه وزنی بگذره خیلی سخت میشه 

بسلامتی حتما برو  لاغر کردن وکم گردن وزن اراده میخاد اگر از یه وزنی بگذره خیلی سخت میشه

اه واقعا بخدا همه راه هارو رفتم اصلا پرخوری عصبی دارم معده مم عصبیه کلا داغون شدم این مدت هم اصلا خواب نداشتم 

خیلی ممنون انشاءالله که همه کسایی که اضافه وزن دارن لاغر شن🤲🤲🤲🌹♥️

اه واقعا بخدا همه راه هارو رفتم اصلا پرخوری عصبی دارم معده مم عصبیه کلا داغون شدم این مدت هم اصلا خو ...

انشاله من دلم میحاست برم ولی میترسیدم  خیلی میترسیدم چون طاقت درد م کم شده اعصابم بهم ریخته بود  افسردگی گرفته بودم همش تو رختخواب بودم  

ولی الان اصلا دلم نمیخاد بخوابم

انشاله من دلم میحاست برم ولی میترسیدم  خیلی میترسیدم چون طاقت درد م کم شده اعصابم بهم ریخته بود ...

نه والا

من زندگیم خیلی تو سختی بوده حتی بارها چاقو گذاشتن کنار گردنم و تهدیدم کردن 🙂عادیه برام درد اصلا ینی چی من کلا با درد بزرگ شدم نیش و کنایه های دوست و اقوام بماند چقد قلبمو خورد کرد 

عمل هم هیچی نیس به پاش انشاءالله عمل میکنم و به چیزی که می‌خوام میرسم