2777
2789
عنوان

ازمون نمونه🙂🥺

221 بازدید | 20 پست

کیا شرکت کردن؟

چطور دادید

ریاضی چند تا زدید

من همه رو خوب زدم علوم هم ۱۰ از ۱۵ فقط ریاضی ۴ از ۱۵ 

رشتم تجربیه به نظرتون قبول میشم؟

معدلم ۱۹.۷۰

دختر عزیزم بهترین هارو برات میخوام  

ریاضی ضریبش بالاس

کم زدی

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تجربی هستی علومم داری ؟!؟

داری میری دهم ایا؟؟

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
ریاضی کم زدی

ابجیم ۵۵تازده اماریاضی۲تازده علوم ۱۳تامعدلشم ۱۹نودبه نظرت قبول میشه

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
ریاضی ضریبش بالاس کم زدی

ریاضی ضریبش دوهست علوم۴

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
من قبول شدم رشته ریاضی رو ولی ریاضی رو دو سه تا نزدم فقد 

چندتازدی؟

رزاضی ضریبش دوهست علوم۴

مطمئنی؟

والا اونطور که من خوندم ریاضی سه علوم دو

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....
ابجیم ۵۵تازده اماریاضی۳تازده علوم ۱۳تامعدلشم ۱۹نودبه نظرت قبول میشه

55 تا سوال نداره ک😂😂 بعدم ب تعداد زده هاتون ک قبول نمیشین شما 5 تا بزن ولی درست بزن 

پای بندم تا پای جان ب تمامت❤️
55 تا سوال نداره ک😂😂 بعدم ب تعداد زده هاتون ک قبول نمیشین شما 5 تا بزن ولی درست بزن  

۵۵تاسوال حواب داده از۱۰۰تاولی میگه درسته ۹۰درصداون۵۵تا

خب من که رشتم تجربیه ضریب علوم هم چهار بود که خوب زدم یعنی ریاضی باعث میشه قبول نشم ضریب دو 

واقعا سوالاش سخت بود برای همه فک کنم

دختر عزیزم بهترین هارو برات میخوام