2777
2789
عنوان

میشه بیاید💔💔

65 بازدید | 11 پست

شوهرم طلاهامو فروخته الان طلا هیچی ندارم ، حالا خواهرشوهرم اومده خونمون همش میگه طلاهاتو فروختی و طلاهای خودشو نشونم میده خیلی ناراحتم😔

یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈

چشم و همچشمی نکن بعدا توم میخری حس های بد و دور کن 💕

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم ی حرکتایی ازش میبینه ک حالش بد میشه 

ول شکن بابا نیخوری توم بعدا

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
خدایی بابت چه چیزایی ناراحتید اخه طلا چیه دیگه ؟ من از بچگی مدام واسم طلا خریدن هیچ وقتم ننداختمشون ...

طلاهایی ک با زحمت خودم خریدمشون واسه همین ناراحتم چون خیلی زحمت کشیدم تا تیکه تیکه خریدم حالا ب خاطر ی سری مسائل شوهرم فروختشون 

یه عالمه روزای قشنگ پیش روته🙃🤍⛓️🌈
نمیخره اجی بازم اگه ب فکر بود من اینقد غصه نمیخوردم 

عزیزم با غصه خوردن بدتر میشی  ها فک نکن بهش ایشاله میخره

طلاهایی ک با زحمت خودم خریدمشون واسه همین ناراحتم چون خیلی زحمت کشیدم تا تیکه تیکه خریدم حالا ب خاطر ...

عزیژم همه برای پول زحمت میکشن . طلاهم یه جور سرمایه جذاری تا موقع نیاز ازش استفاده کنیم اگر همسرتون به جا فروخته که باید خوشحال باشید سرمایه ای داشتید تااستفاده کنید . اگر همسرتون الکی و بیجا فروخته از همسرت باید ناراحت باشی و باهاش حرف بزنی