2777
2789
عنوان

کسی تجربه‌ی اکستنشن مو داره؟

1402 بازدید | 10 پست

خانوما انقدر دلم میخواد موهامو اکستنشن کنم بلند شه تا باسنم، ولی خیلی نگرانم از ریزش بعدش یا ریمو کردنش، تاحالا تجربه نکردم، شما هیچ تجربه‌ای دارین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی بودی؟ 

ببین من راضی بودم چون دوس داشتم تنوع بدم تو چهرم و تغییر هم کردم ولی وقتی نوبت ترمیم شد چون تهران باید میرفتم دیگه نرفتم و وقتی دراوردمشون بشدت موهای خودم خراب شده بودن من اکستنشن تهرانی تو جنت اباد انجام دادم در کل بخوام بگم خوبه یا نه میگم خوب نیس

من پارسال انجام دادم برج ۶ بود با شامپو و روغن ارگان و یه برس ۳و۸۰۰ شد 

باشه الان حتما باید ۴خورده‌ای بدم، ۴تمن بدم موهای خودمم بدم باهاش!😂 فک کنم بیخیال شم بهتره مرسی بابت راهنماییت، منم میخواستم تهران وقت بگیرم پیش شادی احسانی، ولی واقعا از بعدش میترسم، من تیروئیدم‌کم کاره همین جوریهم ریزش دارم

باشه الان حتما باید ۴خورده‌ای بدم، ۴تمن بدم موهای خودمم بدم باهاش!😂 فک کنم بیخیال شم بهتره مرسی باب ...

اوه اوه اگر تیروئید داری ب هیچ عنوان انجام نده که موهات افتضاح میشه منم تنبلی تخمدان دارم و انجام دادم که خیلی آسیب دید موهام

وای نکنین این کارو با خودتون تو رو خدا .من سه ماه اکستنشن لیزری با بهترین موی طبیعی انجام دادم موهام یک سوم شد .ی جاهایی از سرم اندازه نیم سانت کلا کچل شد بعد ی سال هنوزم در نیومده .تو رو خدا نکنین مثل من عین چی پشیمون میشین