2777
2789
عنوان

کنکوری

74 بازدید | 10 پست

😐🚶🏻‍♀️ی سوال داروساز اونام ک تویه داروخونه دارو میفروشن؟ یا دارو میسازن؟

😐🚶🏻‍♀️چقد مدت تحصیلشه

تویه منطقه حداقل رتبه اش چقدره؟

آشنایی کسی دارین درآمدش چطوره؟

دکتر داروساز بله میتونه توی داروخانه ها هم کار کنه اما اونایی که به مردم دارو میدن معمولا مدرک داروسازی ندارن ممکنه مثلا یکی تو داروخونه باشه که اینا ازش بپرسن و ...

و دارو خونه مال دکتر داروساز هست 

رتبه مناطق مختلف فرق داره اما ازونجا که سومین رشته تاپ هست رتبه زیر ۴۰۰۰ منطقه۲ میخواد درهرحال 

حالا بسته به شهر قبولی متفاوته

ازونجا که کمتر با بیمار رو در رو میشن کسایی که خیلی دوست ندارن در تعامل با بینار ها باشن و از کار های تحقیقاتی خوششون میاد دارو رو انتخاب میکنن 

توی کارخونه های ساخت دارو هم میتونن ایتخدام شن

برای داروخانه زدن که بعد از اون حقوقتون فوق العاده بالا میشه باید پول زیادی داشته باشید و مجوز رو هم به سختی میدن 

دکتر داروساز بله میتونه توی داروخانه ها هم کار کنه اما اونایی که به مردم دارو میدن معمولا مدرک داروس ...

خیلییییی ممنونم

🥲من اصلا تحمل زخم ندارم دستم نیس ب لرزش میفته کله وجودم 

برای همین میخوام هدفم چیزی باشه که دور باشه از زخم چه عمیق چ سطحی 

چون برا دارو باید رویه زیست و زمین و شیمی تسلط خوبی داش میخوام از الان یکی بدو کنم ک تا ساله دیگه با امید کامل ب هدفم برسم

خیلی ممنون 

درآمد نجومی هر رشته ای سخته و ب سختی ب دس میاد   پزشکیم سختی خودش داره دارو هم همینطور ولی الان برام درآمد فلان مهم نیس دستم تویه جیبم باشه مهمه :) 

🥲ولی تویه این جامعه اگه زیاد درس خواند حقوق زیر ۲۰ واقعا کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییی ممنونم 🥲من اصلا تحمل زخم ندارم دستم نیس ب لرزش میفته کله وجودم  برای همین میخوام هد ...

دارو 

فیزیو 

بینایی

کار درمانی

گفتار درمانی

شنوایی

رشته هایی که با خون سر و کار ندارن 

بین ایناهم که خب دارو رتبه بهتری میخواد 

پزشکی ک سروره ولی با زخم :) مدت تحصیلشم زیاده 

پرستاری هم رشته خوبیه تویه ۴ سال ب درآمد خوبی میرسی اما با زخم کار داره 

دندون ک بدتر :/💔ی دندونم پوسیدگی برداشته بود وقتی داشت تراشش میزد با صداش داشتم جون میدادم 

فک کن با صداش درد نداشتم ولی صداشششش

😐🥲کشیدن دندون یکی من سکته میزنم اونوقت

ی سوال راسته میگن مدت تحصیل دارو سازی اندازه پزشکیه 

من خودم منطقه دم ام داروسازی شهر تاپ ای هدفم نیست هدفم شهر لرستان چون خانواده ام اجازه هیچ شهر دیگه ای رو نمیدن

خواهش میکنم  برام دعا کنید کنکور دارم هفته دیگ🕊🤍

انشالله که به هدفت برسی 🥰💚🤍آینده ای که لایقشی 

همین پاییز به رشته ای که آرزوت بوده رسیده باشی و با شادی  ب کلاسایه دانشگاه ات وارد شی