2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوهفته دیگه میفهمم بالارفته یانه

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
هفته چندی؟ چند روز استراحت کردی؟ شدید پایین بود؟

روی دهانه رحم بود سه بار لکه بینی افتادم الان ۱۷هفته هستم تقریبا همش دراز کشم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
منم ۱۷هفته هستم ۱۰روزه فرقی نکردم  کی غذا برات درست میکنه

مادرم همسرم گاهی هم خودم یه چیزراحت از کی فهمیدی پایینه

مادرم همسرم گاهی هم خودم یه چیزراحت از کی فهمیدی پایینه

ده روز پیش یهوی سر دلم خالی شد و زیر شکمم سنگییین

همش تکرر ادرار

یکم اب میخورم درجا دستشویی

رفتم سونو گفت سر راهی هس جفت

ده روز پیش یهوی سر دلم خالی شد و زیر شکمم سنگییین همش تکرر ادرار یکم اب میخورم درجا دستشویی رفتم ...

تو ان تی بالابود؟منم تکرر ادرار دارم بچه تو لگنمه خیلی لگنم درد میکنه،نی نیتون چیه؟

تو ان تی بالابود؟منم تکرر ادرار دارم بچه تو لگنمه خیلی لگنم درد میکنه،نی نیتون چیه؟

تو ان تی بالا بود جفت خلفی بود

منم الان انقد فشار رو مثانه اورده خم راه میرم 

پسر 

شما چی

تو ان تی بالا بود جفت خلفی بود منم الان انقد فشار رو مثانه اورده خم راه میرم  پسر  شما ...

هنوز نمیدونم انومالی نرفتم ان تی گفت ۹۰٪پسر

شیاف اینا استفاده میکنی؟

نه فقط اسرتراحت میکنم

نه فقط اسرتراحت میکنم

سلام عزیزم خوبید 

با توجه به پیامتون فکر کنم آنومالی رو رفتید

می تونم بپرسم جفتتون بالا رفته بود یا نه ؟ و اینکه جنسیت نی نی که توی ان تی گفتن درست حدس زدن ؟

من دو هفته دیگه آنومالی دارم نگرانم که جفت سرراهیم بالا رفته یا نه