2777
2789

دل منو شکستن ولی خدا جوابشون نداد بیشتر ازیه ساله

انقدر ناراحتم از خدا ک هوامو نداشت از خدا خواستم یا حوابشون بده یا راهی بزاره جلوم گ برم

ولی چی خیلی نا امیدم

نگین ولش کن واگذار کن یا بخیال باش بخیالم ولی یه جاهایی یادم میوفته یا میبینم من همش افسردم اونا خوشحال

پس کجاست اون خدا ک خیلی بهم تهمت زده شد چه دشمنی باهام داره

یه روز خوب نمیاد یه روز خوب رو باید ساخت🌱🌳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش تاوان میده  خدا خییییییلییییییی عادله

پس کی روز به روز خوشحال هستن خیلی بهم تهمت زدن تا دم مرگ رفتم ولی هیچیشوم نشد 

پس کی روز به روز خوشحال هستن خیلی بهم تهمت زدن تا دم مرگ رفتم ولی هیچیشوم نشد 

یه جایی چوبشو میخورن که باور نمیکنی

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔

آره زیادهروقت کسی بیخوداذیتم کرد یادلموشنست خداجوابشو داده قربون خدابرم جای حق نشسته گلهی صبرم کم بوده وحتی ازخداناراحت شدم ولی قربون خدابرم واقعا حقموگرفتهههه

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

آره شده. خدا صبرش زیاده و استغفرالله غلام حلقه به گوش ما نیست که هر وقت ما خواستیم هر بلایی که ما خواستیم سرشون بیاره. خودش برنامه ریزی خودشو داره به موقعش. تو دین دنیا یا اون دنیا یا هردو بنا به مصلحت خودش.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

یکی که خیییلییی بد دلم را شکسته بود و تهمت دزدی به هم زده بود،یک دختر داشت که جونش به اون دختر و آینده اش بسته بود.تمام فکرش تامین آینده اون و خوشبختی اون و ...خلاصه ورد زبانش این جمله بود که تمام آرزوم اینه که مینا را توی لباس عروسی ببینم.

بعداز چندسال،تقریبا ۳ سال،روز عروسی دخترش،صبح میره بیرون،یه ماشین بهش میزنه و درجا تموم...خودش که دخترش را توی لباس عروسی ندید.عروسی دخترش عزا شد.تالار که رزرو بود برای غذای عروسی،همون غذا را دادند برای ختم

درکل که من ایمان آوردم به اینکه خدا خودش بهتراز همه میدونه.که چه وقت،چه کار کنه با بنده اش

باورتون نمیشه اگه بگم،بعداز مرگش،چندبار اومد به خوابم،و هربار برام چیزی میاورد و میگفت اینها مال تو هست.

همه میگفتند،ازت حلالیت میخواد.ولی من حلالش نکردم و نتونستم خودمو راضی کنم که ببخشمش

آره شده. خدا صبرش زیاده و استغفرالله غلام حلقه به گوش ما نیست که هر وقت ما خواستیم هر بلایی که ما خو ...

اره نیست ولی جوابشون نداد گردن کلفت تر شد دوباره با یه توهین بدتر شروع کرد 

جوابش نداد انقدر بی کس وکارم ک به هر خفتی موندم 

صبر خدا زیاده ولی صبر من زیاد نیست

[QUOTE=242214814]باورتون نمیشه اگه بگم،بعداز مرگش،چندبار اومد به خوابم،و هربار برام چیزی میاورد و میگفت اینها مال تو ...[/QUOTE

چه فایده باید همین دنیا تاوان بدن