2777
2789
سلاممم خوشگلای من ی کانال توی اینستاگرام تازه افتتاح شده هرچی بخوایی داره بکوب رو لینک ببین چی میب ...

وای بسه دیگ ای بابا 

تو تاپیک همه هی چرت و پرت مینویسی

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
وای بسه دیگ ای بابا  تو تاپیک همه هی چرت و پرت مینویسی

پیاماشو گذارش بزنیم حله

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا انقد ایدین نزارین جدیدا همه آیدین گذاشتن اسم3تا از نوزادای فامیل آیدینه

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
تروخدا انقد ایدین نزارین جدیدا همه آیدین گذاشتن اسم3تا از نوزادای فامیل آیدینه

چه جالب ولی ما اصلا نداریم نه فامیل نه همسایه نه همکار

عزیزم تنوع اسم کمه ،کاری نمیشه کرد

آریا،آروین،پارسا،ماهان،رایان،رادین هم پر شدن همه جا

های✋ چطوری امتحانا تموم شد؟:)

سلااامممممممممممم

خوبیییی

چطورم....آم بدک نیستم چ کنیم:)

او اره(فلا معلوم نی چیارو میوفتم شهریور😂

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....