2777
2789

اگه اعصاب ندارین نمونه بهتره،اونجا همه درسخونن.

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی...شاید برای خودت نمونه دولتی بهتر باشه

اما قطعا تدریست خوب بوده ک معرفی کردنت ب نمونه

من خودم جزء دانش آموزایی بودم ک دوست داشتم همیشه نمونه دولتی درس بخونم ب خاطر معلماش:)

کاش این فرصت و ب بچه های دولتی بدی ک بتونن حداقل ی دبیر خوبم داشته باشن..این نظر منه ها البته..

قدر‌چیزی‌راکه‌داریم‌بدانیم خاک‌چیزی‌را‌که‌گرفته‌باشددیگر‌پس‌نمیدهد😭🖤

میدونی...شاید برای خودت نمونه دولتی بهتر باشه اما قطعا تدریست خوب بوده ک معرفی کردنت ب نمونه من خو ...

خب مدارس دولتی و عادی اکثر بچه هاش درگیر درس خوندن نیستن.معلم وقتی خوب تدریس میکنه این حق رو هم داره که سوالات امتحان رو در حد سخت طراحی کنه ولی اکثر اولیا میان اعتراض.درحالی که تو سمپاد و نمونه اینجوری نیست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی