2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

437 بازدید | 25 پست

سلام خانومای گل. کلا ۲ماهه هرچی بی بی چک میزنم همش زود هاله داره ولی اصلا پررنگ نمیشن.اول خرداد بی بی چکم واضح مثبت شد رفتم آزمایش منفی بود و خیلی بد خورد تو ذوقم دیگه نرفتم.بعد اون هرچی بی بی چک میزنم هنوز مثبت میشن و واضح هاله داره.مدیکور واضحتره حتی روژان هم زدم مثبت شد واضح.دیشب بعد ۲هفته از آخرین بی بی چک باز یه مارک ویتاساین زدم اونم ۴دقیقه شند مثبت شد ولی خب هاله اما بعد ۱۰دقیقه راحت می‌دیدم .الان عکس همون چند دقیقه اول رو میدارم بعدش انداختنش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره منم واسه همون ک دیدم منفی شد اعتنا نکردم ولی هنوز۱ماه گذشت پریود نشدم بی بی هام مثبت میشن وچون پ ...

عه پری نشدی

خب دوباره برو ازمایش انشاالله ک مثبته

علائم بارداری نداری؟

منم دقیقا اخرین پری۱۴ اردیبهشت بود الان باردارم

خدارو شکر🥰🥰خیلی مبارکه.دعاکن منم از این بلاتکلیفی دربیام.موندم مثبت میشن چرا پررنگ نمیشن..میترسم برم از ...مگه جز بارداری چی مثبت می‌کنه بی بی چک رو آخه.کیست و این چیزا هم ندارم چون ماه قبلش داپلر رفته بودم واس رحمم ک خوب چک کنه دکترم حتی لوله هامو 

عه پری نشدی خب دوباره برو ازمایش انشاالله ک مثبته علائم بارداری نداری؟

شاید بخندیم ولی واقعا شکمم داره بزرگ میشه جوری ک گرد شده قشنگ و حتی هرکس منو دید از خونوادم ودوتا از دوستام گفتن بارداری !؟اخه شکم نداشتم اصلا.و اینکه تو خرداد ماه خیلی معده درد و سردرد واین چیزا داشتم خیلی ...ولی الان بیشتر تیرکشیدن واژن دارم گاهی و دوبار هس بعد رابطه لک کوچولو میبینم حتی 

شاید بخندیم ولی واقعا شکمم داره بزرگ میشه جوری ک گرد شده قشنگ و حتی هرکس منو دید از خونوادم ودوتا از ...

خب پس رابطه نداشته باش برو ی جای دیگه ازمایش بده 

بارداری انشاالله

اگه پری هات منظمه انشاالله که بارداری منظمه پریودی هات‌؟

قبل این اتفاق حدود ۵-۶ ماه بود هر سی ام پریود میشدم.یا دو روز زودتر اما اینهمه تاخیر نه...موندم چرا آزمایش منفی بود اول خرداد..البته بعدش نرفتم..شما چند هفته شدی!؟؟