2777
2789

خرم آباد

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرم آباد

منممم

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

اول اینکه ی نکته بگم بختیاری و لر دو قوم جدا نیستن ک بینشون "و" گذاشتی اینطوری باعث میشی اون اسکل های ک دلشون تفرقه بین لر ها رو میخواد توهم بزنن

بجاش بگو لر و لربختیاری😊❤

دوم اینکه منم لرم لر ایلام ولی اصالتا بختیاریم ک بخاطر اختلافی ک اجدادمون با ایل داشت از اونا جدا شدیم🤦🏻‍♀️💔خاک تو سرشون😂

ما همه زاگرس نشین ها  یکی هستیم از سرچشمه رود سیمره ازملایر گرفته تا دره شهر و ابدانان تا خوزستان و بویری ممسنی و قشلاقی و ..... 

ما از نسل اریایی و کاسیت هستیم 

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
جوووووون

میدونستین اولین کسایی که اسب وحشی رو رام کردن لر ها بودن

اولین کسایی که کشاورزی رو ابدا کردن زنان لر بودن

اولین کسایی که رهبر داشتن (یه جورایی لیدر )

اسم ایران رو از زبون قوم لک گرفتن

همش اصالت همش افتخار