2777
2789
عنوان

یه بوی خوب خاص که هنوز به خاطر دارین🙃 ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 107 پست
بوی خاک نم زده بعد بارون 🙁♥️

خعلی خوبه قبول دارم🤗☺️

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ریه هام حساس از هر چی بو متنفرم 😂😂 هر بویی بهم برسه ریه هام درد میگیره و غر میزنم.  بخاطر ...

آخی 🥺🤍

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
چقد قشنگ🥺🤩  آره من خودمم عادت دارم  اول هر غذایی رو  میخورم  حتما بوش میکنم ...

آره واقعا بو ها خیلی مهم آن 

من عاشق بوی بارونم وقتی رو خاک میشینه یکمم هوا سرده آی که میمیرم براااش🤦‍♀️💕

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
بوی گردو نرسیده روی درخت های فیروزکوه 

اومم قبول دارم 🙂👍

چ بوهای خوبی تو این تاپیک پخش شد🤧

عطر مارلی یه عوضی

مارلی کیه؟!

بوی عطر اونتوس تلخ و سرد ... عطر عشق سابقم

عطرها آدمو به گذشته ها میبرن💔

بوی عطر عشق سابقم تا چندسال بعدازرفتنشم گاهی ناخودآگاه بوش میومد تو بینیم الان خیلی وقته اون بو رو ا ...

من رفتم عطر عشق سابقمو خریدم

شبا کنارم میزارم عطرو 

یکمشو ریختم تو ی شیشه کوچیک بدون عطرش نمیتونم برم بیرون باید همراهم باشه

حتی وسط درس باید کنارم باشه

چ دردناک

خودش نیست ولی عطرش همیشه هست

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |