2777
2789

و کلا بنظرتون استشمام کردنش 

بهتون حس قشنگی میده بوی چیه؟✨

یه ادکلن، یه گل، یه غذای خوب و ...شما بگین؟🧴💐🍜

واس خودم بوی جلد کاکائویی 

کتاب میکرو فیزیک📗🍫

جدن بوی خوبی داره اونایی که 

داشتن کتاب رو میدونن🥺🤧✌️

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بوی دخترم وقتی نی نی بود 😍😍

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا بو کاکائو

بوی قرمه سبزی مادربزرگم

بو سجادش 

بو گلای یاس تو حیاطش 

بیشتر خاطرات خوبم تو خونه مادربزرگم بوده 

یه دونم بو عطر تلخ عشقمه

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
بوی دخترم وقتی نی نی بود 😍😍

آره واقعا بوی نی نی ها خیلی خوبه 🥰😘

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
خاک نم زده

آره اونم خوبه 🙂🤍

آره واقعا بو کاکائو بوی قرمه سبزی مادربزرگم بو سجادش  بو گلای یاس تو حیاطش  ...

چقد قشنگ🥺🤩 

آره من خودمم عادت دارم 

اول هر غذایی رو  میخورم 

حتما بوش میکنم 

انگار وقتی بوی خوبی میده طعم عذا هم 

لذیذ تر میشه 

حتی بعضی پاک کن ها هم بوی خیلی خوبی دارن

حالا اونو دیگ نمیشه خورد😂💔

عطر معلم کلاس اولم

آخی یادته هنوز؟

مونت بلک(عطر عشقم) بوی نوزاد

😍😇👍

اره چند بار تو خیابون بوش خورده به بینیم یاد معلمم میفتم

انگار اگه یکی همیشه 

یه عطر خاص رو استفاده کنه 

اونم میشه جزوی از هویتش 🥺🙂🤍