sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان کی میتونم بی بی چک بزنم | مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 125 پست سلام بچه ها من روز چهارده سیکلم آمپول آزاد سازی زدم ، که همون HCG هست ، سیکلم بیست و شش روزست ، موعدم فرداست ، اما فردا تازه دوازده روز از آمپول میگذره ، ممکنه بازم مثبت کاذب نشون بده ؟ صبر کنم تا ۱۴ روز بعد از آمپول ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/04/03 | 10:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هودمش عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13773 😍😍😍 مبارک باشه عزیزم ، دعای باردارها زود میگیره ، با دل پاکت برا منم دعا کن همین ماه باردار بشم&n ... انشاالله عزیزم باردار بشی فقط بیخیال باش من بارداری قبلم ۸ ماه اقدام بودم این یکی یه ماه و نیم دخترمم هنوز ۲سال و ۷ ماهشه من فک میکردم باز تقریبا یه سال طول بکشه بخاطر همین اقدام کردم ولی چون بیخیال بودم سریع گرفت 😆😆😆
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 انشاالله عزیزم باردار بشی فقط بیخیال باش من بارداری قبلم ۸ ماه اقدام بودم این یکی یه ماه و نیم ... همه همینو میگن ..... من نمیتونم بیخیال باشم راستش 😂😂😂 برا همین ازتون التماس دعا دارم . آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
هودمش عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13773 همه همینو میگن ..... من نمیتونم بیخیال باشم راستش 😂😂😂 برا همین ازتون التماس دعا دارم . اره بهت حق میدم منم سر اولی همینطوری بودم ولی این فک نمیکردم بشم حتی داشت یادم میرفت تو دسشویی بی بی چکو نگا کنم😑😶 چون دلدرد داشتم یجورایی مطمعن بودم باردار نیستم 😆😆😆
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 اره بهت حق میدم منم سر اولی همینطوری بودم ولی این فک نمیکردم بشم حتی داشت یادم میرفت تو دسشوی ... مرسی مهربون بابت همدلیت ...💞💞💞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
baharr1382 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 منم زیر شکمم درد میکرد و تیر میکشید ترشح زیاد سینمم درد میکرد دیروز موعدم بود بی بی چک زدم مثبت شد چقدر خوب خوش ب سعادت 🥰برای ما هم دعا کن دامنمون سبز بشه😔🥲🥺 ♥️
baharr1382 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 همه همینو میگن ..... من نمیتونم بیخیال باشم راستش 😂😂😂 برا همین ازتون التماس دعا دارم . چقدر مثل منی ،منم همه میگن بیخیال باش ولی روز نیس ک از خواب بیدار میشم بهش فکر نکنم ک چی میشه منم این ماه باردار شم 🥺 ♥️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 چقدر مثل منی ،منم همه میگن بیخیال باش ولی روز نیس ک از خواب بیدار میشم بهش فکر نکنم ک چی میشه منم ای ... انشالله هر دومون به زودی انتظارمون به پایان برسه 😭😭😭 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
baharr1382 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 ولی خیلی برام جالبه این ماه ک اقدام داشتم کاملا ترشح ها قطع شده ی جورایی میشه گفت کاملا قطع شده تا حالا اینجوری نبودم اصلا با این وجود اصلا امکان بارداری نیست ن؟ کسی تجربه ای داره؟ ♥️
baharr1382 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 انشالله هر دومون به زودی انتظارمون به پایان برسه 😭😭😭 ایشالا عزیزم ،فقط ببخشید شما چند وقته تو اقدامی؟ ♥️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ولی خیلی برام جالبه این ماه ک اقدام داشتم کاملا ترشح ها قطع شده ی جورایی میشه گفت کاملا قطع شده تا ح ... چند روز دیگه موعدت هست ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ایشالا عزیزم ،فقط ببخشید شما چند وقته تو اقدامی؟ ماه هفتم هستم الان ....ولی خب دوسال هست بچه میخوایم ، در حال درمان عفونت بودیم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
baharr1382 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 انشالله هر دومون به زودی انتظارمون به پایان برسه 😭😭😭 مشکل شما چیه ک نمیشه،من دکتر بهم گفته پرولاکتین بالاست و باید قرص مصرف کنم چند ماه ♥️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مشکل شما چیه ک نمیشه،من دکتر بهم گفته پرولاکتین بالاست و باید قرص مصرف کنم چند ماه اسپرم همسرم ... آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 شش روز دیگه عزیزم انشالله که باردار باشی و یه بچه سالم و خوشگل بیاد بغلت ، ولی اگه نبودی حتما اول پرولاکتین رو درمان کن بعد دوباره اقدام کن ، چند سالته آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞