2777
2789

ی فاز شیدایی دارن ی فاز دیوونگی 

بزنن تو فاز شبدایی هیچی حالیشون نمیشه دیگه اصن کر میشن و اینا 

بعد خیلی هوش و استعدادشون بالاست فعالیتشون زیاده مثلا ممکنه ۲ ۳ روز اصلا نخوابن فقط کار کنن بعد یک روز کامل بخوابن 

ی مدتی تو فاز افسردگیم میرن ک دلشون میخواد فقط خودکشی کنن 

البته من ایتارو از ی رمان فهمیدم ک روانشناسی بود ( اشور ) 

ولی هیچ وقت سرچ نکردم ببینم دقیقا چطوریه 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی فاز شیدایی دارن ی فاز دیوونگی  بزنن تو فاز شبدایی هیچی حالیشون نمیشه دیگه اصن کر میشن و اینا ...

این منم😑😑😑😑😐

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

ببین عزیزم دو قطبی با چیزی که مردم فک میکنن کاملا متفاوته 

دو فاز مختلف داره 

فاز مانیا فاز افسردگی 

که شدت هر دو فاز بر اساس شدت بیماری متفاوته 

البته در هر حالت فاز افسردگی باید دو برابر مانیا باشه 

این طوری نیس نصف روز خوش باشی نصف روز بد 

نه باید حداقل سه ماه تو فاز مانیا باشی و بعد حداقل شش ماه تو فاز افسردگی 

تشخیص ش آسون نیس چون باید شرایط زندگی و سن طرف در نظر گرفته بشه 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
ی فاز شیدایی دارن ی فاز دیوونگی  بزنن تو فاز شبدایی هیچی حالیشون نمیشه دیگه اصن کر میشن و اینا ...

فاز شیدایی و دیوانگی در واقعا یک هس که بهش مانیا میگن 

ولی دو فازه مانیا و افسردگی

اونی که میگین انرژی زیاد مال دوره مانیا هس البته اگه شدید باشه میرسه به ادعا الکی که مثلا من امتم زمانم و من خدام ینی میرسه به توهم 

وقتی بره به فاز افسردگی مثل یه افسرده بی انرژی و کسله

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم