2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا....

279 بازدید | 68 پست

من خیلی کم میرم خونه مادرشوهرم امشب شوهرم ساعت ۱۰اومد دنبالم ولی یازده شد گفت گفتن برو دنبالش بیاد 

ولی هر موقع میرم خونه مادر شوهرم اینا وقتی بر میگردم مامانم اخلاقش عوض میشه و دعوا میکنه میگه تو نباید منو تنها میزاشتی و اینا دیگه واقعا خسته شدم کل خانوادم یک مشکلی با شوهرم دارن مامانم میگه هوا شوهرتو داری تو ، تو همون خانواده شوهرت برات خوبن و اینا دیگه واقعا کلافممممم .... کلی گریه کردم دیگه خسته شدم از تیکه هااااا کمکم کنید راه حلی نیس پیشنهاد بدید🥺😪مامانم بهم میگه خوب شد عروست کردم وگرنه هزار تا غلط دیگه میکردی دلم شکسته یه راه حل بزارین برام تروخدا😭😭گناه من چیه اخه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توجه نکن اصلا 

می‌دونم سخته 

ولی اصلا توجه نکن یک گوشت در یک گوشت دروازه 

من مادربزرگم دقیق همین هست 

الان که تنها مونده تعجب می‌کنه که چرا ماها دیر به دیر میریم سر می‌زنیم 

یعنی من یک طوری تنظیم میکنم دیدار طولانی بشه پنج ساعت 

اینقدر که رو مخ هست 

شما هم به امید خدا زود برید سر خونه و زندگی خودتون کمتر رفت و‌ آمد کن

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

سوره مزمل و سه بار بخون فوت کن تو آب

سوره یس بخون به هر مبین رسیدی فوت کن تو آب بده خانوادت بخورن خودتم بخور کلا باعث میشع کسی بت گیر نده زبونشون اذیتت نکنه

واس من ک جواب داد

منو یاد مامانم انداختی تو عقدم هی تیکه مینداخت که اها زود رفتی بغل پسر مردم و خجالت نمیکشی حالا یکی نیس بهش اخه زنه گنده من اشتباهی ام بکنم گوشزد میکنی یا اولش ساکت میشی بعد عین دشمن شماتت و ابرو بری

کپی اخلاق مامانمه

من که کلافم میگم اونجا کم میرم اخلاق اونا عوض میشه باز اونجا میرم اخلاق مامانم  من دیگه واقعا موندم گفتم تاپیک بزنم یکم لااقل خالی شم شاید راه حلی هم باشه😪

بااینکه دوریم ازهم وفقط نامزدم میادبراکارای  اداری.فقط تلفنی یاتصویری همدیگه رومیبینیم .خونواده ی نامزدم هم اینطورتلفنی وتصویری ولی کلا اخلاق خونوادم نسبت ب من خیلی تغییرکرده.  

منو یاد مامانم انداختی تو عقدم هی تیکه مینداخت که اها زود رفتی بغل پسر مردم و خجالت نمیکشی حالا یکی ...

دقیقا مامانم همینو گفت گفت میری بغلش و فلان و تو حیا نداری عشق پسری من فکر میکردم تو از پسرا و مردا بدت میاد اما فهمیدم اشتباه فکر میکردم تو عشق پسری دلم گرفته بخداااا 🥺😭

سوره مزمل و سه بار بخون فوت کن تو آب  سوره یس بخون به هر مبین رسیدی فوت کن تو آب بده خانوادت ب ...

خدا خیرت بده دارم نابود میشم بخدا از بس سردرد میگیرم مشکوک شدم به فشار مغز 

دقیقا مامانم همینو گفت گفت میری بغلش و فلان و تو حیا نداری عشق پسری من فکر میکردم تو از پسرا و مردا ...

یاخدادرست کپی حرف مامانم .بااینکه اومده بودگوشیمودرست کنه و مامانم ی برداشت دیگه ای کردودعوام کرد  

بااینکه دوریم ازهم وفقط نامزدم میادبراکارای  اداری.فقط تلفنی یاتصویری همدیگه رومیبینیم .خونواده ...

خیلی سخته اول راهی خدا بخیر کنه انشالله خوب بشن