2777
2789
عنوان

دعوت جاری

180 بازدید | 5 پست

سلام من و جاری هر دو شوهرامون نیستن ،من ۳ماه عروسی کردم و جاریم دو بچه ۷ساله داره چندبار ک دیده منو همش اصرار میکنه بیا خونمون، پایه باش رفت و آمد کنیم ،منم میترسم باش جور بشم البته چیزی ازش ندیدم ها کلا من ۱۰ ماه باهاش آشنا شدم حرفی حدیثی بزنم یا مشکلی پیش بیاد بعد اون از نظر مالی دستش بازتر از منه ،خانواده شوهرم کاری بهم ندارن مادرشوهرم منو دوست داره ،یبار گفت چون بچه دارم میترسی اذیت کنن خونه ات رفت و آمد نمیکنی بنظرتون من چکار کنم برم خونه اش یا نرم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو ولی خیلی نمون خیلی هم صمیمی نشو کلا ن شور ن بی نمک . هرحرفی نزن . از خریدات از زندگیت نگو . بد خانواده شوهرت و اصلا نگوحتی اون گف تو هیچ نگو کلا. 

مشکلی پیش نمیاد . آخرش ک نمیشه بلکل رفت و اومد نکرد 

هعیییی.... منم جاری بزرگه هستم و دلم میخواست با کوچیکه صمیمی باشم... باهم خوب باشیم...اوایل اومد هر حرفی که پشت سرم بود و به گوشم رسوند و بعد رابطه رو کم کرد...

اول فکر کرد موفق شد که رابطمو با خانواده همسرم خراب کنه ، بعد دید نه حرفاش هیچ فایده‌ای نداشت دیگه دلیلی برای ادامهء ارتباطمون نمیدید😁

🖤