2777
2789
عنوان

مهاجرت

156 بازدید | 12 پست

اگه بخواید مهاجرت کنید کجا رو انتخاب میکنین؟ و چرا دلیلتون چیه

من خودم نیویورک آمریکا بخاطر اینکه برای شغل و علاقه من پر پیشرفت ترین جاس اما دوستام سه تاشون رفتن دوتاش کره جنوبی یکیش چین انننننقد راضی ان دوتایی ک تو کره هستن یه پسر خوب پیدا کردن ازدواج کردن اقامت گرفتن  

خیلی عالی شده زندگیشون حالا من موندم برا کجا اقدام کنم

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امریکا زبونشون رو دوست دارم با طرز فکر و فرهنگشون ارتباط خوبی دارم  کلا سلیقه‌مه  جای ...

بیا باهم بریم :')))))) هعی روزگار من از آمریکا یکم میترسم حس میکنم هر کشور آسیا برم بازم نهایتا مردمش یه محبت خاصی دارن یه معرفتی دارن اما حس میکنم آمریکایی‌ها اکثرن خیلی خشک و جدی و یا بیخیال نسبت به بقیه 

چجپری میخای  بری ؟ با چی؟ چند سالتع؟

19 سالمه آیلتس خوندم آزمون ثبت نام کردم ب زودی مدارکمو میگیرم. از طریق به موسسه اقدام کردم خیلی بهم دلگرمی دادن اما برای انتخاب کشور موندم چون موسسه میگه چین و یا آلمان الان شرایط خیلی بهتری داره ارزونه چون من میخوام تحصیلی ویزا بگیرم اما من دو دلم هنوز تصمیم نگرفتم 

بیا باهم بریم :')))))) هعی روزگار من از آمریکا یکم میترسم حس میکنم هر کشور آسیا برم بازم نهایتا مردم ...

😂💜

اره منم به این فکر می کردم قبلا

خیلیم دلم می خواست برم کره

ولی خب الان می بینم خیلی چیزای مهم تری وجود داره در کل فرهنگ مردم امریکا در مجموع بهتر از کشورای اسیاست...

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink